Asunnot

Haluamme ylittää odotuksesi

Koti on maailman tärkein paikka. Se on usein myös kallein hankintamme – kallein kukkarolle ja mittaamattoman arvokas sydämelle. Asunnot muuttuvat kodeiksi, kun siellä asuvat sinkut, pienet ja isot perheet, lemmikkimme – ne tärkeimmät ja rakkaimmat elämässä. Siellä kokoontuvat suvut ja ystävät.  Haluamme siksi rakentaa sinulle kodin, joka ylittää odotuksesi niin arjessasi kuin juhlassasi.

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden toimivan yhteistyön ansioista kodit ovat yksilöllisiä, nykyaikaisia ja aikaa kestäviä. Siksi katseemme on kaukana tulevaisuudessa, kun suunnittelemme ja rakennamme. Jo suunnitteluvaiheessa pyrimme huomioimaan asunnoissa sinun yksilölliset toiveesi. Tärkeää on myös huomioida ympäristön ja talouden kannalta kestävät ratkaisut. Kysythän lisäksi myöntämästämme 10 vuoden lisätakuusta!

Suunnitteilla
Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan..
Rakennustila Suunnitteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen /2021
Rakenteilla
KESÄKAMPANJA UUSILLE ASIAKKAILLE! SAAT UUTEEN KOTIISI KEITTIÖN KIVITASOT VELOITUKSETTA! Supersuosittu Stailia saa jatkoa! Koronakatu 1:n toiseen päähän, lähimmäksi 24/7 avoinna olevaa Prismaa..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 12/2021
Rakenteilla
KESÄKAMPANJA UUSILLE ASIAKKAILLE! SAAT UUTEEN KOTIISI KEITTIÖN KIVITASOT VELOITUKSETTA! Tillinmäen timanttisen tasokkaat kerrostalot, ainutlaatuisen huppeilla terassiparvekkeilla! As..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 4/2021
Valmis
HUIPPUTARJOUS UUSILLE OSTAJILLE! 12 KK HOITOVASTIKKEET SISÄLTYVÄT KAUPPAAN! Espoon sydämen paras asuinpaikka on juuri valmistunut! Kaupunginpuiston Intro sijaitsee juna-asemaa vastapäätä,..
Rakennustila Valmis
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 2/2020
Rakenteilla
KESÄKAMPANJA UUSILLE ASIAKKAILLE! SAAT UUTEEN KOTIISI KEITTIÖN KIVITASOT VELOITUKSETTA! Parasta Suur-Matinkylää tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma oheiskauppoineen sekä Iso..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 5/2021