Tillinmäen Rinne

Saunalahti
Valmis

Tillinmäen Rinne esittely

Seuraava esittely

Nyt 5% ALENNUS VELATTOMASTA MYYNTIHINNASTA! Koskee uusia kauppoja. Valoisa, neliöitään avaramman oloinen kulmahuoneisto (1h+kt) tilavalla, lasitetulla parvekkeella. Hintaan sisältyy AUTOHALLIPAIKKA ja oma tontti!
Asunnosta avautuvat viihtyisät näkymät yhtiön piha-alueelle, ilta-auringon suuntaan. Poikkeuksellisen isot ikkunapinnat, tyylikäs vetimetön keittiö ja valkolakattu parkettilattia luovat tilaan arvokasta laadun tuntua. Kylpyhuoneeseen on valittu tyylikkäät laatat, moderni seinä-wc ja iso peili led-valoilla. Kylppäristä löytyy ikkuna tuuletukseen.
Tillinmäessä elämä on helppoa ja vaivatonta. Bussi kulkee vierestä, Kivenlahden metro on kävelyetäisyydellä ja Keskuspuistoon pääset miltei suoraan kotiovelta.
Hausia rakentaa kodit huolella. Siksi haluammekin edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. As Oy Tillinmäen Rinne kuuluu Hausian ainutlaatuisen 10 v-takuun piiriin (lue lisää kotisivuiltamme tai kysy asuntomyynnistä).

taloyhtiön tiedot

Osoite Korkoontie 4, 02330 Espoo
Asuntohuoneistoja 40
Autopaikat Tien varressa
Tontti Omistustontti
Hissi On
Rahoitusvastikeperuste 0,00 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 0,00 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 0,00 € / m2
Hoitovastikeperuste 4,50 € / m2
Palvelut -
Yhteydet -

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 10 2816 777
unelmakoti@hausia.fi

Taloyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta

Tillinmäen Rinne Kartalla

Hausia-asunnot rakennetaan kestämään

Miksi valita Hausia?

Me Hausialla emme yksinkertaisesti kehtaa rakentaa huonoa laatua.

Katso oheisesta lyhyestä dokumenttielokuvasta, miten me suhtaudumme työhömme – ja miksi asuntojen ostajat meitä siitä kiittävät.