Hausia 10 vuoden lisätakuu

Hyvä Hausia-kodissa asuja ja hyvät taloyhtiöt

On aivan luonnollista, että hoidamme itseämme ja huollamme autojamme, mutta talojemme huoltotoiminnassa on useinkin toivomisen varaa. Haluamme kannustaa Hausia-kotien taloyhtiöitä huoltamaan koteja ja kiinteistöjä paremmin. Näin vältytään monelta ikävältä vauriolta ja asukkaat voivat elää huoletta kodeissaan ilman vältettävissä olleiden hätäkorjauksien ja lisäkustannusten pelkoa.

Hausia räätälöi aina rakentamilleen kiinteistöille lakisääteisen huoltokirjan, joka ohjaa taloyhtiöitä ja ne puolestaan huoltoyhtiöitä tekemään oikeat ylläpitotoimenpiteet oikeaan aikaan. Tätä huoltokirjaa me toivomme noudatettavan, jolloin rakennukset säilyttävät arvonsa ja loistonsa. Me maksamme huoltokirjan laadinnan ja sen ensimmäisen vuoden käytöstä aiheutuneet kustannukset.

Hausia on päättänyt lisäksi antaa yhteistyökumppaniensa kanssa 10 vuoden lisätakuun kaikille 1.1.2019 jälkeen luovutetuille RS- eli kuluttajille myytäville kohteilleen. Tällä me takaamme, että alalla yleisesti haastavina pidetyt rakenteet kuten märkätilat, vesikatot, julkisivut ja autohallien vesieristetyt kansirakenteet pysyvät kosteusvauriottomina, jos huoltotoiminta tehdään oikein. Me olemme rakentaneet talomme huolella, mutta sekään ei riitä, jos huoltotoiminnassa on puutteita. Takuu on voimassa 10 vuoden ajan, mikäli taloyhtiöt hoitavat kiinteistöä sille laaditun huolto-ohjelman mukaisesti.

Lisätakuu on juridinen lisävastuu, jonka me haluamme ottaa myös kannustaaksemme itseämme ja muitakin alalla työskenteleviä tekemään entistä parempaa jälkeä. Koti on meille kaikille tärkeä paikka – usein suurin ja kallein elämämme hankinta. Pidetään paikat kunnossa ja edistetään näin yhdessä kiinteistöjen ja siten kotien asukkaiden hyvinvointia! Katso video!

 

hqdefault

Ota yhteyttä

+358 10 2816 777
unelmakoti@hausia.fi