Asunnot

Haluamme ylittää odotuksesi

Koti on maailman tärkein paikka. Se on usein myös kallein hankintamme – kallein kukkarolle ja mittaamattoman arvokas sydämelle. Asunnot muuttuvat kodeiksi, kun siellä asuvat sinkut, pienet ja isot perheet, lemmikkimme – ne tärkeimmät ja rakkaimmat elämässä. Siellä kokoontuvat suvut ja ystävät.  Haluamme siksi rakentaa sinulle kodin, joka ylittää odotuksesi niin arjessasi kuin juhlassasi.

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden toimivan yhteistyön ansioista kodit ovat yksilöllisiä, nykyaikaisia ja aikaa kestäviä. Siksi katseemme on kaukana tulevaisuudessa, kun suunnittelemme ja rakennamme. Jo suunnitteluvaiheessa pyrimme huomioimaan asunnoissa sinun yksilölliset toiveesi. Tärkeää on myös huomioida ympäristön ja talouden kannalta kestävät ratkaisut. Kysythän lisäksi myöntämästämme 10 vuoden lisätakuusta!

ennakkomarkkinoinnissa
ASUMISEN KOLME M:ÄÄ Nokkalan Seaside on uuden ajan asunto-osakeyhtiö sinulle, joka haluat yhdistää tyylikkään, vehreän ja monipuolisten palvelujen kaupunkiasumisen. Komealinjainen, varmalla..
Rakennustila Suunnitteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 4/2022
myynnissä
Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 10/2021
myynnissä
ESITTELY JOKA PÄIVÄ 16.-20.11. klo 14-16 Hausian toimistolla osoitteessa Puolikuu 2 B, Tervetuloa! Tehdessäsi varauksen Rinteen huoneistoon saat kuivaavan pyykinpesukoneen kaupan päälle. ..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 4/2021
myynnissä
ESITTELY JOKA PÄIVÄ 16.-20.11. KLO 14-16 Hausian toimistolla osoitteessa Puolikuu 2 B, Tervetuloa! Tehdessäsi varauksen Optiman huoneistoon saat kuivaavan pyykinpesukoneen kaupan päälle! ..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 12/2021
ennakkomarkkinoinnissa
Tervetuloa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan suunnittelemaan upeaan Unelmakotiin! Niittykumpuun kohoaa pian laadukkuutta henkivä ja intiimi, viisikerroksinen Niittykummun Patio, jossa on vain 25..
Rakennustila Suunnitteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen /
myynnissä
ESITTELY JOKA PÄIVÄ 16.-20.11. KLO 14-16 Hausian toimistolla osoitteessa Puolikuu 2 B, Tervetuloa! Tehdessäsi varauksen Stailian huoneistoon, saat kuivaavan pyykinpesukoneen kaupan päälle! ..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 5/2021
myynnissä
HUIPPUTARJOUS UUSILLE OSTAJILLE! 12 KK HOITOVASTIKKEET JA KUIVAAVA SIEMENSIN PESUKONE SISÄLTYVÄT KAUPPAAN! Espoon sydämen paras asuinpaikka on juuri valmistunut! Kaupunginpuiston Intro sijaitsee..
Rakennustila Valmis
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 2/2020
myynnissä
Albergan kartanon vanhoille tiluksille, kauniiseen kulttuurimaisemaan, rakennetaan arkkitehti (SAFA) Veijo Kujalan suunnittelema 26 huoneiston rivitaloyhtiö etelään avautuvalle loivalle..
Rakennustila Luovutettu
Tyyppi Rivitalo
Valmistuminen 0/0