Myytävät Asunnot

Haluamme ylittää odotuksesi

Koti on maailman tärkein paikka. Se on usein myös kallein hankintamme – kallein kukkarolle ja mittaamattoman arvokas sydämelle. Asunnot muuttuvat kodeiksi, kun siellä asuvat sinkut, pienet ja isot perheet, lemmikkimme – ne tärkeimmät ja rakkaimmat elämässä. Siellä kokoontuvat suvut ja ystävät.  Haluamme siksi rakentaa sinulle kodin, joka ylittää odotuksesi niin arjessasi kuin juhlassasi.

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden toimivan yhteistyön ansioista kodit ovat yksilöllisiä, nykyaikaisia ja aikaa kestäviä. Siksi katseemme on kaukana tulevaisuudessa, kun suunnittelemme ja rakennamme. Jo suunnitteluvaiheessa pyrimme huomioimaan asunnoissa sinun yksilölliset toiveesi. Tärkeää on myös huomioida ympäristön ja talouden kannalta kestävät ratkaisut. Kysythän lisäksi myöntämästämme 10 vuoden lisätakuusta!

myynnissä
Vain yksi huoneisto enää jäljellä; 3h+kt+s+valtava lasitettu parveke. Ainutlaatuine mahdollisuus kauppakeskus Lippulaivan ja metron yläpuolella! Yhtiön ylimmässä, 9. kerroksessa on asukkaiden..
Rakennustila Valmis
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 7/2022
myynnissä
Uudesta ja upeasta As Oy Lippulaivan Meriheinästä pääset hissillä sisäkautta metrolle ja kauppakeskus Lippulaivaan. Meriheinässä asumisen laatu todellakin kohtaa vaativammankin ostajan..
Rakennustila Valmis
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 12/2022
myynnissä
Seuraava esittely 10.12.2023 klo: 12:00-12:30
TALVIKAMPAJA UUSILLE ASIAKKAILLE! 6 KK HOITOVASTIKKEET ILMAISEKSI! Edustava, 12-kerroksinen Tapiolan Eagle valmistuu Jousenpuiston parhaalle paikalle metron, palveluiden ja pysäköintitalon viereen. ..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 12/2023
myynnissä
Korkeatasoinen ja moderni As Oy Tikkurilan Paletti säväyttää! Se kohoaa keskeiselle paikalle Kielotielle, Tikkurilan eloisaan ja monimuotoiseen keskustakortteliin, jossa urbaani elämä ja..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 11/2023
ennakkomarkkinoinnissa
Finnoo meren ja metron tuntumassa! Kahdeksan kerroksinen As Oy Finnoon Fiskari valmistuu Finnoon Kallioita vastapäätä, Finnoota halkovan puistobulevardin varrelle. Lidlille ja Wotkinsin..
Rakennustila Suunnitteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 9/2024
myynnissä
As Oy Nokkalan Seasiden autohallissa myynnissä vielä muutama autohallipaikka. Yhtiön asunnot ovat loppuunmyytyjä. Komealinjainen Nokkalan Seaside sijaitsee keskeisellä sijainnilla Ison Omenan ja..
Rakennustila Rakenteilla
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 4/2022
myynnissä
SYYSKUUN HUIPPUTARJOUS! 5% ALENNUS VELATTOMASTA MYYNTIHINNASTA! KOSKEE UUSIA KAUPPOJA! Valoisa, neliöitään avaramman oloinen kulmahuoneisto (1h+kt) tilavalla, lasitetulla parvekkeella. Hintaan..
Rakennustila Valmis
Tyyppi Kerrostalo
Valmistuminen 4/2021