Hausia Oy yrityksenä

Hausia Oy yrityksenä

Hausia Oy on espoolainen toimija, joka rakentaa asuntoja pääkaupunkiseudulla. Vuosien 2021 ja 2022 vaihteessa rakenteilla oli n. 1200 kerrostalokotia. Hausia on vahvistunut yrityksenä vuosi vuodelta ja sen liikevaihdon kasvu jatkuu yhä. Myös tulevina vuosina rakenteilla olevien kerros- ja pientalojen määrä on kasvussa.

Hausian toimintamallien avulla pystymme tarjoamaan kustannustehokkaasti laadukkaita, joiden arvo säilyy ja kasvaa. Annamme myös 10 vuoden lisätakuun rakentamillemme RS-kohteille, jotta taloyhtiöt hoitaisivat niitä niille laatimamme huolto-ohjelman mukaisesti. Vastuullisuus, innovaatiot ja kestävä kehitys mielessämme kehitämme jatkuvasti tapaamme, jotta sinä voit asua paremmin ja turvallisemmin.

Mutta Hausia ei ole vain yhtiö – me olemme paljon muutakin! Hausian henkilöstö koostuu ammattilaisista, jotka ovat olleet monessa mukana kartuttamassa ja hiomassa omia erityisosaamisalueitaan. Siksi me voimme tarjota myös erilaisia liittyvää osapalveluita. Olemme mukana jo alueen kaavakehitystyössä ja tulevaisuuden elinympäristön suunnittelussa. Ammattilaistemme avulla tarjoamme projektinjohtopalveluna osaajia yksittäisiin projekteihisi. Ja kun tarvitset rakennushankkeellesi toteuttajan, kysy rakennuttamispalvelustamme.

Haluamme ylittää odotuksesi
hqdefault

Ota yhteyttä

+358 10 2816 777
unelmakoti@hausia.fi