Nokkalan Seaside

Matinkylä
Rakenteilla

Nokkalan Seaside esittely

LOPPUUNMYYTY
Komealinjainen Nokkalan Seaside kohoaa loistavalle paikalle Matinkylään Ison Omenan metron ja uimarannan tuntumaan. Nokkalan Seasidessa toteutuu siten kirkkaasti kolmen m:n setti: meri, metro ja marketti.
Nokkalan Seaside sijaitsee omassa rauhassaan, mutta loistavien kulkuyhteyksien varrella lähellä kaikkea. Aivan tuntumassa kulkee lisäksi ainutlaatuinen rantaraitti, jonka varrella on toinen toistaan houkuttelevampia rantakahviloita ja ravintoloita.
L-muotoisesti sijoitettujen rakennusten syliin jää suojaisa ja viihtyisä puutarhapiha-alue. Sitä puolestaan reunustaa suojeltu metsäalue, jonka vehreyttä on rauhoittavaa katsella sisäpihan lasitetuilta parvekkeilta.
Myös Seasiden hotellin omainen porraskäytävä on ainutlaatuista, hienostunutta designia. Valitut materiaalit ja sävyt ovat keskenään tyylikkäässä harmoniassa. Jopa porraskaiteet on suunniteltu erityisesti juuri tähän kohteeseen. Aulassa on sähköinen asukastaulu ja huoneistojen ulko-ovien sivulevyissä on valaistut huoneistonumerot. Porraskäytävät valaistaan kauniilla led-valaisimilla.
Arjen luksusta asumiseen tuovat talojen katoilla sijaitsevat hulppeat yhteiset tilat; kuntosali ja kerhohuone saunaosastoineen ja laajoine maisematerasseineen.
Talojen alakerroksessa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastot, pesula, kuivaushuone ja parkkihalli. Autohallista pääset hissillä kätevästi suoraan asuinkerroksiin.

taloyhtiön tiedot

Osoite Sepetlahdentie 1, 02230 ESPOO
Asuntohuoneistoja 77
Autopaikat Tien varressa
Tontti
Hissi On
Rahoitusvastikeperuste 2,91 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 4,83 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 1 287,79 € / m2
Hoitovastikeperuste 3,90 € / m2
Palvelut -
Yhteydet -

Ota yhteyttä

Taloyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta

Nokkalan Seaside Kartalla

Hausia-asunnot rakennetaan kestämään

Miksi valita Hausia?

Me Hausialla emme yksinkertaisesti kehtaa rakentaa huonoa laatua.

Katso oheisesta lyhyestä dokumenttielokuvasta, miten me suhtaudumme työhömme – ja miksi asuntojen ostajat meitä siitä kiittävät.