Hausialla RALA-pätevyys ja -sertifikaatti

Hausian toimintajärjestelmällä on saanut rakentamisen laadun RALA-pätevyyden ja -sertifikaatin. Pätevyyden saanti tarkoittaa, että  rakentaminen on osaavaa, laadukasta ja yhteiskuntavastuun vaatimukset täyttävää.

RALA-auditointi kertoo halustamme parantaa ja tehostaa jatkuvasti toimintaamme, mikä tuo meille kilpailuetuja ja kustannussäästöjä – joista asiakkaamme hyötyvät.

Sertifikaatilla osoitamme ja annamme varmuuden siitä, että tuotteemme ja toimintamme täyttävät asiakkaidemme vaatimukset.

rala-patevyys rala-sertifikaatti

Mikä ero on RALA-pätevyydellä ja RALA-sertifikaatilla?

Rakentamisen Laatu ry:n neuvonta vastaa kysymykseeni näin:

“Pätevyys ja sertifikaatti mittaavat eri asioita. RALAn pätevyysrekisterissä ovat nähtävissä tiedot RALA-pätevien yritysten osaamisalueista (toimialat ja työlajit), referensseistä, henkilöstöstä, kalustosta ja toimintajärjestelmistä.

RALA-sertifiointi on syvällisempi prosessi, joka varmistaa, että yrityksen toimintajärjestelmä täyttää arviointiperusteiden vaatimukset, sovittuja menettelyjä sovelletaan käytännössä ja yrityksesi toimintaa kehitetään. RALA-sertifikaatti antaa myös asiakkaalle varmuutta siitä, että yrityksen tuote ja toiminta täyttävät arvioinnissa asetetut vaatimukset.”