Kohteen Solmukuja 3 A 51 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 61,5 m2
Taloyhtiö As Oy Lippulaivan Laine, Espoo
Myyntihinta 114 179 €
Velaton hinta 342 685 €
Yhtiölainan osuus 228 506 €
Neliöhinta 5572 €
Rahoitusvastike, vain korot 179 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 76 248 €
Hoitovastike 240 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 7/9
Keittiö Tyylikäs vetimetön korkeakiiltokeittiö.useampi pöytätasoväri mistä valita, rosterin värinen tai musta allas. rosterinen tai musta hana, Siemens-kodinkoneet; asitanpesukone, kylmälaitteet, integroitu mikroaaltouuni, induktioliesi.
Kylpyhuone Kylpyhuone laatoitettu, useampi värivaihtoehto. Upeat Iris Roccia laattavaihtoehdot; 60 x 60 lattialaatta (Vieser-seinäkaivo), seinälaatta 20 x 45,7 vaakaan (värit; bianco, beige, grigio, moro tai nero). Seinä-wc, iso peili jonka takana led-valot, valkoinen allaskaappi vetolaatikostolla
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Upea kulmakolmio saunalla ja ainutlaatuisen tilavalla, huonetilamaisella parvekkeella. Erinomainen, selkeä pohjasuunnitelma. Tähän ei voi olla ihastumatta. Harvoin tarjolla vastaavaa. (Huom. kuvat ovat vastaavasta ,toisen kerroksen huoneistosta A 11. Seitsemännestä kerroksesta upeat näkymät korkealta! (Huom. Virtuaalimalli ja 3d-kuvat ovat 8. krs vastaavasta huoneistosta A59)

Ainutlaatuisella sijainnilla oleva arvokohde, As Oy Lippulaivan Laine, rakennetaan uudistuvan kauppakeskus Lippulaivan viereen. Huippupalvelut, kulkuyhteydet ja metro miltei kotiovelta. Uimahallille kivenheitto, merellinen rantaraitti vieressä ja lähinpään venesatamaankin vain kilometri. Ylimmässä kerroksessa asukkaita odottaa kuntoiluhuone, 3 saunaosastoa ja 2 kattoterassia!
Uudistunut kauppakeskus avaa ovensa antamiensa tietojen mukaan huhtikuussa 2022. Lippulaivan Laine valmistuu heti tämän jälkeen, kesällä 2022. Kaikki on siis valmista kun muutat sisään! Arvostetun Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnittelema As Oy Lippulaivan Laine kuuluu Hausian 10 v. takuun piiriin ja rakennetaan vallinnaiselle vuokra-/omistustontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla