Kohteen Korkoontie 4 B25 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 49,5 m2
Taloyhtiö As Oy Tillinmäen Rinne, Espoo
Myyntihinta 76 045 €
Velaton hinta 249 301 €
Yhtiölainan osuus 173 256 €
Neliöhinta 5036 €
Rahoitusvastike, vain korot 130 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 31 284 €
Hoitovastike 193 € / kk
Vesimaksu 0 € / kk / per hlö
Kerros 2/5/5
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Kyllä

asunnon esittely

Moderni avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän oleskelutilan, josta on kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Asumiseen mukavuutta tuo oma sauna ja toimiva kylpyhuone. Avoimet näkymät lounaan suuntaan.

MUUTTOVALMIIT Ihanat terassikodit avaralla sijainnilla Saunalahden Tillinmäessä. Kaupat, koulut ja Kivenlahteen valmistuva metro kävelyetäisyydellä ja Keskuspuiston hiihtoladuillekin pääset miltei kotiovelta. As Oy Tillinmäen Rinteessä on poikkeuksellisen tyylikkäät sisustusmateriaalit, laajat ikkunapinnat ja valtavat lasitetut parveketerassit, joissa tilaa viimeistelee mm. kaunis sisustusmatto. Autohalli. Muuttamaan pääset vaikka heti sillä kohde valmistui huhtikuun aikana! Vielä muutama Tillinmäen Rinteen ihana terassikoti jäljellä! Sovi heti oma esittelyaikasi!

Hausia rakentaa kodit huolella. siksi haluammekin edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. As Oy Tillinmäen Rinne kuuluu Hausian ainutlaatuisen 10 v-takuun piiriin (lue lisää kotisivuiltamme tai kysy asuntomyynnistä).Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla