Seuraava esittely

Kohteen Korkoontie 4 A12 tiedot

Huoneistotyyppi 2-3h+kt+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 55,5 m2
Taloyhtiö As Oy Tillinmäen Rinne, Espoo
Myyntihinta 74 743 €
Velaton hinta 269 000 €
Yhtiölainan osuus 194 257 €
Neliöhinta 4847 €
Rahoitusvastike, vain korot 146 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 0 €
Hoitovastike 216 € / kk
Vesimaksu 0 € / kk / per hlö
Kerros 4/5/5
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Kyllä

asunnon esittely

Kulmakolmio, joka avautuu aamu-aurinkoon. Toimiva avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän oleskelutilan. 2 makuuhuonetta, josta toisesta kulku lasitetulle parvekkeelle. Korkeaa huonetilaa.

Tillinmäen timanttisen tasokkaat kerrostalot, ainutlaatuisen hulppeilla terassiparvekkeilla!
As Oy Tillinmäen Rinne käsittää kaksi lounaaseen avautuvaa terassikerrostaloa. Täältä löytyy hyvä kattaus eri kokoisia, tyylikkäitä koteja, joiden isoista ikkunoista valo tulvii sisään. Ensimmäisessä ja neljännessä kerroksessa huonekorkeudet ovat pääsääntöisesti 3,1 m! Linjakkaat sisustusratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit- kuten valkolakatut tammiparketit ja korkeakiiltoiset, vetimettömät keittiöt – tuovat asuntoihin modernin ja raikkaan ilmeen. Jokaisen asunnon kruunaa huikean hieno, huoneiston mittainen lasitettu parveke tai terassi. Yhtiön takana on pysäköintihalli, josta voi halutessaan ostaa autohallipaikka osakkeen.
Espoon Saunalahteen kuuluva Tillinmäki on viihtyisä ja pientalovoittoinen asuinalue. Hyvä ruokakauppa on kivenheiton päässä, samoin koulut sekä päiväkodit ja lähin bussipysäkkikin löytyy talon edessä. Kivenlahteen tuleva metroasema vain nopeuttaa matkan tekoa. Harrastusmahdollisuudet ovat myös loistavat. Kotioveltasi pääset lähiluontoon, sillä naapurin puistoalueelta alkaa Keskuspuiston lenkkipolut. Muutaman kilometrin päästä löydät Espoonlahden urheilukentät, uimahallin, jäähallin ja Kauklahden golfkentän sekä ratsastuskoulun.
Hausia rakentaa kodit huolella. Haluamme edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. Lue lisää sivustoltamme 10-vuotistakuusta, jonka annamme alalla yleisesti haastavina pidetyille rakenteille kuten märkätiloille, vesikatoille, julkisivuille ja autohallien vesieristetyille kansirakenteille. As Oy Tillinmäen Rinne kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin.
Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tontinvuokravastike sisältää vuokrakulut

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla