Luoteisrinne 5 B68

Seuraava näyttö

Kohteen Luoteisrinne 5 B68 tiedot

Huoneistotyyppi 3h + kt + lasitettu parveke
Pinta-ala 73,50 m2
Taloyhtiö As Oy Finnoon Kuunari, Espoo
Myyntihinta 138421,00 €
Velaton hinta 364568,00 €
Yhtiölainan osuus 226147,00 €
Neliöhinta 4960 €
Rahoitusvastike, vain korot 879,80 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 65382,66 €
Hoitovastike 338,10 € / kk
Vesimaksu 20,00 € / kk / per hlö
Kerros 7/7
Keittiö Vetimetön, valkoinen korkeakiiltokeittiö
Kylpyhuone Seinä-wc, isot seinä- ja lattialaatat
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Upea ylimmän kerroksen huoneisto, jossa ikkunat kolmeen ilmansuuntaan! Huoneiston mittainen, iso ja lasitettu terassiparveke länteen.
Virtuaaliesittely: https://kuula.co/post/5XJ9m/collection/7XY5l

OLEMME TARKISTANEET HINTOJA!
FINNOON paras hinta-laatusuhde!
Seitsemän kerroksinen Finnoon Kuunari rakennetaan puistobulevardin varrelle. Kellarin autohalleista pääsee hissillä kätevästi suoraan asuinkerroksiin! Runsaasti myös sähköpistokepaikkoja! Yhtiön asukkaiden käytössä ovat huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot, kerhohuone, saunaosasto ja pesula sekä ulkoiluvälinevarasto. Kuunarin vierestä löytyy mm. Lidl, edestä bussilinjat ja metro lähellä. Suomenojan pienvenesatama elävöittää aluetta toimien asukkaiden toisena olohuoneena.

Kuunarissa on hyvin suunniteltuja asuntoja erilaisiin elämänvaiheisiin; n. 30 m2 yksiöistä aina 90 m2:n saunallisiin neliöihin asti. Lattiat ovat valkolakattua parkettia, keittiön korkeakiiltoiset kaapistot ovat vetimettömiä, ikkunat avaria ja parvekkeet valmiiksi lasitetut. Hotellinomaisissa kph:ssa on seinä-wc, isot italialaiset laatat ja isot peilit led-valoilla. Osa asunnoista on saunallisia, yhtiössä on myös tilaussaunoja.
Uskomme rakentamisemme laatuun ja Kuunari kuuluu Hausian ainutlaatuiseen 10 vuoden lisätakuun piiriin (lue lisää lisätakuusta esitteen sivulta 40) ja rakennetaan joustavalle, valinnaiselle vuokra/omistustontille. ENNAKKOMARKKINOINTI

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla