Luoteisrinne 5 A41

Seuraava näyttö

Kohteen Luoteisrinne 5 A41 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+lasitettu parveke
Pinta-ala 45,00 m2
Taloyhtiö As Oy Finnoon Kuunari, Espoo
Myyntihinta 127405,00 €
Velaton hinta 276445,00 €
Yhtiölainan osuus 149040,00 €
Neliöhinta 6143 €
Rahoitusvastike, vain korot 0,00 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 39555,00 €
Hoitovastike 207,00 € / kk
Vesimaksu 0,00 € / kk / per hlö
Kerros 8/8/7
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Ei

asunnon esittely

As Oy Kuunarin kotisatama Finnoo on pääkaupungin uusi helmi. Merellinen Finnoo rakentuu kovaa vauhtia, eikä ihme. Kulkuyhteydet metroineen ja bussilinjoineen ovat erinomaiset ja vireä pienvenesatama elävöittää aluetta toimimalla asukkaiden toisena olohuoneena. Miltei Kuunarin vierestä löytyy Lidl ja Wotkins.
Seitsemän kerroksinen Finnoon Kuunari rakennetaan väljän ja vehreän puistobulevardin varrelle. Maanalaisesta, kaksitasoisesta autohallista pääsee hissillä kätevästi asuinkerroksiin. Osa autohallipaikoista ovat sähköpistokkeellisia. Yhtiön käytössä on huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot, kerhohuone, saunaosasto ja pesula sekä ulkoiluvälinevarasto.
Kuunarissa on erinomainen kattaus hyvin suunniteltuja asuntoja erilaisiin elämänvaiheisiin; aina n. 30 m2 yksiöistä aina 90 m2:n saunallisiin neliöihin asti. Huoneistot ovat poikkeuksellisen monimuotoisia! Kuunarin lattiat ovat valkolakattua parkettia, keittiön kaapistot vaaleita ja vetimettömiä, ikkunat antavia ja parvekkeet valmiiksi lasitettuja. Myös kylpyhuoneisiin on panostettu; seinä wc, isot italialaiset laatat ja led-valollinen iso peili luovat hotellinomaista tunnelmaa. Jos asunnossa on sauna, näkyy se kauniisti lasiseinän takaa sen kanssa yhtenäiseen kph tilaan.
Kuunari kuuluu Hausian ainutlaatuiseen 10 vuoden lisätakuun piiriin (lue lisää lisätakuusta esitteen sivulta 40) ja rakennetaan joustavalle, valinnaiselle vuokra/omistustontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla