Luoteisrinne 5 A4

Seuraava näyttö

Kohteen Luoteisrinne 5 A4 tiedot

Huoneistotyyppi 4h+kt+s+lasitettu parveke
Pinta-ala 81,50 m2
Taloyhtiö As Oy Finnoon Kuunari, Espoo
Myyntihinta 101356,00 €
Velaton hinta 352118,00 €
Yhtiölainan osuus 250762,00 €
Neliöhinta 4320 €
Rahoitusvastike, vain korot 975,56 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 72499,14 €
Hoitovastike 374,90 € / kk
Vesimaksu 20,00 € / kk / per hlö
Kerros 2/8/7
Keittiö Vetimetön, valkoinen korkeakiiltokeittiö
Kylpyhuone Seinä-wc, isot seinä- ja lattialaatat
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Huoneisto A 4 on saunallinen, toimivapohjainen kulmahuoneisto, jossa 3mh, avoin oh-keittiö ja lasitettu parveke. Kahteen ilmansuuntaan avautuva olohuone.

OLEMME TARKISTANEET HINTOJA!
FINNOON paras hinta-laatusuhde!
Seitsemän kerroksinen Finnoon Kuunari rakennetaan puistobulevardin varrelle. Kellarin autohalleista pääsee hissillä kätevästi suoraan asuinkerroksiin! Runsaasti myös sähköpistokepaikkoja! Yhtiön asukkaiden käytössä ovat huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot, kerhohuone, saunaosasto ja pesula sekä ulkoiluvälinevarasto. Kuunarin vierestä löytyy mm. Lidl, edestä bussilinjat ja metro lähellä. Suomenojan pienvenesatama elävöittää aluetta toimien asukkaiden toisena olohuoneena.

Kuunarissa on hyvin suunniteltuja asuntoja erilaisiin elämänvaiheisiin; n. 30 m2 yksiöistä aina 90 m2:n saunallisiin neliöihin asti. Lattiat ovat valkolakattua parkettia, keittiön korkeakiiltoiset kaapistot ovat vetimettömiä, ikkunat avaria ja parvekkeet valmiiksi lasitetut. Hotellinomaisissa kph:ssa on seinä-wc, isot italialaiset laatat ja isot peilit led-valoilla. Osa asunnoista on saunallisia, yhtiössä on myös tilaussaunoja.
Uskomme rakentamisemme laatuun ja Kuunari kuuluu Hausian ainutlaatuiseen 10 vuoden lisätakuun piiriin (lue lisää lisätakuusta esitteen sivulta 40) ja rakennetaan joustavalle, valinnaiselle vuokra/omistustontille. ENNAKKOMARKKINOINTI

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla