Kielotie 34 C C76

Ladattavat tiedostot

Seuraava näyttö

Kohteen Kielotie 34 C C76 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+valtava lasitettu parveketerassi+avopatio
Pinta-ala 51,00 m2
Taloyhtiö As Oy Tikkurilan Paletti, Vantaa
Myyntihinta 74259,00 €
Velaton hinta 276790,00 €
Yhtiölainan osuus 202531,00 €
Neliöhinta 5427 €
Rahoitusvastike, vain korot 811,41 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 47532,00 €
Hoitovastike 244,80 € / kk
Vesimaksu 20,00 € / kk / per hlö
Kerros 1/6/6
Keittiö Korkeakiiltoiset vetimettömät, valkoiset kaapistot
Kylpyhuone Huipputyylikäs! Lattialla 60 * 60 isot lattialaatat, seinässä n. 30 * 60, seinäkaivo, "seinävessa". Isot peilit, joiden takana led-valot.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Harvinaisuus tarjolla! Upea katutason huoneisto, jossa valtava aidattu ja lasitettu länteen avautuva terassiparveke sekä lisäksi patio omalla uloskäynnillä. Tällä huoneistolla tavallista korkeampi huonekaorkeus ja ikkunat kolmeen ilmansuuntaan (etelä-länsi-itä). Yksityinen sijainti, sillä C 76 on ainoa asunto tässä kerroksessa. Taloyhtiön saunaosasto kätevästi miltei vieressä. (Yhtiöjärjestyksessä 2h+kt)

TOUKOKUUN HUIPPUETU! 5 % ALENNUS VELATTOMASTA KAUPPAHINNASTA!!!

Tyylikkyyttä henkivässä, muuttovalmiissa Paletissa on huomioitu vaativankin asukkaan tarpeet. Valmiiksi lasitetut parvekkeet ovat tilavia, ikkunapintoja on runsaasti ja ne ovat laajoja – asunnot ovat ihanan valoisia ja avaria. Huoneistojen sisustusmateriaalit ovat sisustusarkkitehdin huolella valitsemia, kylppäritkin ovat kuin laadukkaimmassa hotellissa. Hieno rappukäytävä viimeistelee Paletin tunnelman.
Autohallista pääset suoraan asuinkerroksiin. Autohallipaikat myydään omina osakkeina ja valtaosa paikoista on sähkölatauspisteellä varustettuja.

Vierestä löydät läjäpäin kauppoja, kouluja, päiväkoteja, ravintoloita, juna-aseman, kirjaston, apteekin, terveysaseman ja paljon muuta. Eloisa Tikkurila kehittyy edelleen ja urbaani kaupunkikeskus, jossa kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä.

Uskomme rakentamisemme laatuun ja Paletin asunnot kuuluvat Hausia Oy:n 10 v. takuun piiriin (lue tarkemmin takuun sisällöstä kotisivuiltamme) ja As Oy:n yhtiön tontti on joustava vuokra/omistustontti. Soita ja kysy lisää rakentajan asuntomyynnistä 010 2816 777.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla