Kielotie 34 C C76

Ladattavat tiedostot

Seuraava näyttö

Kohteen Kielotie 34 C C76 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+valtava lasitettu parveketerassi+avopatio
Pinta-ala 51,00 m2
Taloyhtiö As Oy Tikkurilan Paletti, Vantaa
Myyntihinta 74259,00 €
Velaton hinta 276790,00 €
Yhtiölainan osuus 202531,00 €
Neliöhinta 5427 €
Rahoitusvastike, vain korot 360,57 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 47532,00 €
Hoitovastike 244,80 € / kk
Vesimaksu 20,00 € / kk / per hlö
Kerros 1/6/6
Keittiö Korkeakiiltoiset vetimettömät, valkoiset kaapistot
Kylpyhuone Huipputyylikäs! Lattialla 60 * 60 isot lattialaatat, seinässä n. 30 * 60, seinäkaivo, "seinävessa". Isot peilit, joiden takana led-valot.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Harvinaisuus tarjolla! Upea katutason huoneisto, jossa valtava aidattu ja lasitettu länteen avautuva terassiparveke sekä lisäksi patio omalla uloskäynnillä. Tällä huoneistolla tavallista korkeampi huonekaorkeus ja ikkunat kolmeen ilmansuuntaan (etelä-länsi-itä). Yksityinen sijainti, sillä C 76 on ainoa asunto tässä kerroksessa. Taloyhtiön saunaosasto kätevästi miltei vieressä. (Yhtiöjärjestyksessä 2h+kt)

Korkeatasoinen ja moderni As Oy Tikkurilan Paletti säväyttää! Se kohoaa keskeiselle paikalle Kielotielle, Tikkurilan eloisaan ja monimuotoiseen keskustakortteliin, jossa urbaani elämä ja luonnonläheisyys kohtaavat.
Täällä on huomioitu modernin asujan tarpeet; hulppean kokoiset parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja, asuntojen ikkunapinnat ovat laajoja, autohalli on talon katutasossa ja valtaosa sen pysäköintipaikoista on sähkölatauspisteellä varustettuja. Asuntojen materiaalit ovat modernit ja tyylikkäät, kylppärit ovat kuin laadukkaimmissa hotellissa.
Palveluiden kirjo on kiitettävä. On kauppoja, kouluja, päiväkoteja, ravintoloita, juna-asema, kirjasto, apteekki, terveysasema ja paljon muuta. Eloisa Tikkurila on kehittyvä ja tiivis kaupunkikeskus, jossa kaikkea on ja kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla