Niittykummun Patio

Rakenteilla

Niittykummun Patio esittely

Tervetuloa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan :: suunnittelemaan upeaan Unelmakotiin! Niittykumpuun kohoaa pian laadukkuutta henkivä ja intiimi, viisikerroksinen Niittykummun Patio, jossa on vain 25 huoneistoa. Patio on Niittykadun rakennushankkeistamme viimeinen, joten nyt sinulla on vielä mahdollisuus päästä lähimmäksi metroasemaa ja kauppakeskus Niittyä.

Kulkuyhteydet ovat loistavat! Metrolle ja kauppoihin on vain pari sataa metriä. Tapiola on puolestaan kävelymatkan päässä, metrolla siellä olet muutamassa minuutissa. Lenkkireittejä riittää mielesi mukaan ja yksi niistä voi suuntautua Haukilahden rantaraitille. Jos tarvitset autollesi pysäköintipaikan, autohalli on sisääntulotasossa.

Näihin asuntoihin on panostettu; huipputyylikästä rappukäytävää myöten. Materiaalit ovat huolella valittuja, ihastuttavia, luonnonläheisiä ja mikä parasta: ne kuuluvat ihan kauppahintaan. Korkeakiiltokeittiössä on mattapintaiset, mustat kivitasot ja parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja. Lisäksi nyt alkuvaiheessa pääset itse vaikuttamaan tulevan Unelmakotisi sisustusratkaisuihin. Kannattaa tutustua materiaaliesitteeseemme ja alkaa suunnitella.

Hausia rakentaa kodit huolella. Haluamme edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. Lue lisää sivustoltamme 10-vuotistakuusta, jonka annamme alalla yleisesti haastavina pidetyille rakenteille kuten märkätiloille, vesikatoille, julkisivuille ja autohallien vesieristetyille kansirakenteille. As Oy Niittykummun Patio kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin.
Valinnainen omistus-/vuokratontti.

Toimi nopeasti ja ennakkovaraa oma Unelmakotisi, sillä naapurikohteemme Niittykummun Paviljonki ja Plaza myytiin loppuun jo ennen niiden valmistumista.

taloyhtiön tiedot

Osoite Niittykatu 5, 02200 ESPOO
Asuntohuoneistoja 25
Autopaikat Autohalli sisääntulotasossa, myydään omina osakkeina. Hissillä suoraan asuinkerroksiin.
Tontti Vuokra
Hissi On
Rahoitusvastikeperuste 2,89 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 4,41 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 1 079,00 € / m2
Hoitovastikeperuste 3,95 € / m2
Palvelut Kauppakeskus Niitty ja metro vieressä
Yhteydet Metro, bussipysäkit, Länsiväylä ja Kehä II

Ota yhteyttä

Niittykummun Patio Kartalla

Taloyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta