Matinkylän Stailia

Matinkylä
Rakenteilla

Matinkylän Stailia esittely

LOPPUUNMYYTY

Nyt on parasta Ison Omenan ympäristöä tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma ja alueen lukuisat muut huippupalvelut sekä metro! Jos arvostat arjen helppouden lisäksi laadukasta asumista upeissa puitteissa niin Stailian kodit ovat silloin juuri sinua varten.

Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnitteleman arvokohteen rappukäytävä käy jo käyntikortista. Tunnelma jatkuu huoneistoihin, joissa on isot ikkunapinnat, valtavat lasitetut parvekkeet, pelkistetyn tyylikkäät keittiöt sekä upeat kylpyhuoneet.

Stailian alakerrassa on pesula ja autohalli, josta pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin ja C/D-talon katolla on asukkaiden käytössä hulppea kuntoiluhuone isoine näköalaterasseineen ja saunoineen!

Sovi heti oma esittelyaikasi ja tule paikan päälle tutustumaan vielä vapaana oleviin huoneistoihin. Kampanjaetuna kuivaava pesukone kaupan päälle (uudet kaupat).

As Oy Matinkylän Stailia kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin. Valinnainen omistus-/vuokratontti. Valmistuu 6-8/21!

taloyhtiön tiedot

Osoite Koronakatu 1 E, 02210 ESPOO
Asuntohuoneistoja 26
Autopaikat 14 myytävää autohallipaikkaa sisääntulotasossa
Tontti Vuokra
Hissi On
Rahoitusvastikeperuste 2,82 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 3,50 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 824,00 € / m2
Hoitovastikeperuste 3,90 € / m2
Palvelut Naapurissa iso 24/7 Prisma. Samassa rakennuksessa Alko, optikkoliike, ravintola. Iso Omena muutamien satojen metrien päässä, Koulut: Runsaasti kouluja; neljä alakoulua, kaksi yläkoulua sekä tasokas yleislukio,matemaattis- luonnontieteellinen lukio Aalto-yliopiston vieressä..
Yhteydet Bussipysäkit ihan vieressä, metro lähellä, kehä II ja Länsiväylä

Ota yhteyttä

Matinkylän Stailia Kartalla

Taloyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta