Matinkylän Optima

Matinkylä
Rakenteilla

Matinkylän Optima esittely

METRO JA MARKETTI vieressäsi! Huippupaikalle, 24/7 avoinna olevan Prisman naapuriin ja Ison Omenan tuntumaan valmistuu Suur-Matinkylän Optima! Jos etsit kotia, jossa on tavallisuudesta poikkeavat, huippulinjakkaat ja tehokkaat pohjasuunnitelmat isoilla ikkunoilla ja valtavilla, lasitetuilla terassiparvekkeilla niin Optima on valintasi.
Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnitteleman arvokohteen rappukäytävä käy jo käyntikortista. Tunnelma jatkuu huoneistoihin, joissa on pelkistetyn tyylikkäät keittiöt ja upeat kylpyhuoneet. Meidän missiomme on, että voit rinta rottingilla, ylpeänä esitellä uuden kotisi!
Optiman alakerrassa on autohalli, josta pääsee hissillä asuinkerroksiin. C-rapun katolla on asukkaiden käytössä kuntoiluhuone isoine näköalaterasseineen ja saunoineen, E-rapussa pesula ja kuivaushuone.
As Oy Matinkylän Optima kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin. Valinnainen omistus-/vuokratontti. Valmis 10-12/21. Toimi heti, enää kolmannes asunnoista vapaana!

taloyhtiön tiedot

Osoite Koronakatu 1 A-B, 02210 ESPOO
Asuntohuoneistoja 43
Autopaikat Sisääntulotason autohallipaikkoja 25 kappaletta (myydään omina osakkeina, osa sähkölatauspaikkoja)
Tontti Vuokra
Hissi Kyllä
Rahoitusvastikeperuste 2,63 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 3,35 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 820,51 € / m2
Hoitovastikeperuste 3,80 € / m2
Palvelut Naapurissa iso 24/7 Prisma. Samassa rakennuksessa Alko, optikkoliike, ravintola. Iso Omena muutamien satojen metrien päässä, Koulut: Runsaasti kouluja; neljä alakoulua, kaksi yläkoulua sekä tasokas yleislukio,matemaattis- luonnontieteellinen lukio A
Yhteydet Bussipysäkit vieressä, Isossa Omenassa metroasema, nopea yhteys Länsiväylälle ja Kehä II:lle

Ota yhteyttä

Matinkylän Optima Kartalla

Taloyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta