Matinkylän Optima

Matinkylä
Rakenteilla

Matinkylän Optima esittely

ESITTELY JOKA PÄIVÄ 28.9.-2.10. KLO 14-16 Hausian toimistolla osoitteessa Puolikuu 2 B, Tervetuloa! Tehdessäsi varauksen Optiman huoneistoon 28.9.-2.10. välisenä aikana, saat kuivaavan pyykinpesukoneen kaupan päälle!

UUSILLE ASIAKKAILLE! SAAT UUTEEN KOTIISI KEITTIÖN KIVITASOT VELOITUKSETTA!
Supersuosittu Stailia saa jatkoa! Koronakatu 1:n toiseen päähän, lähimmäksi 24/7 avoinna olevaa Prismaa lähtee nyt keväällä rakenteille Suur-Matinkylän Optima! Jos etsit kotia, jossa on tavallisuudesta poikkeavat, huippulinjakkaat ja tehokkaat pohjasuunnitelmat isoilla ikkunoilla ja valtavilla terassiparvekkeilla niin Optima on valintasi. Optimasta löydät ehdottomasti kaikista optimaalisimmat kerrostaloasumisen puolet.
Haluatko asua rivitalonomaisesti siten, että sinulla on lasitetun terassiparvekkeen lisäksi oma aidattu piha-alue tai haluatko kaksi eri ilmansuuntiin olevaa parveketta vaiko oman kattoterassin tai vain yksinkertaisesti huikean avarat näkymät yli naapuritalon kattojen? Optimasta löydät kotisi. Meidän missiomme on, että voit rinta rottingilla avata uuden kotisi ja ylpeyttä tuntien esitellä sen!
Optiman sisääntulotasossa on myytäviä autohallipaikkoja, joista pääsee hissillä suoraan asuntokerroksiin. Viereisen yhtiön, Forman, katolla on talon asukkaiden käytössä oleva Panorama FitGym kehonhuoltoparatiisi, oma kuntoiluhuone isoine näköalaikkunoineen sekä kolme saunaosastoa. FitGymissä on lisäksi valtava kattoterassi, jossa voi järjestää vaikkapa jooga- tai meditaatiotuokioita! Jokaisella asunnolla oma verkkokellarikomero.
Modernissa ja tulevien asukkaiden toiveiden mukaisesti rakennetussa As Oy Matinkylän Optimassa on huippusijainti palveluiden ja Ison Omenan metron vieressä sekä erinomaiset kulkuyhteydet Länsiväylän kupeessa. Harvoin tarjolla!!

taloyhtiön tiedot

Osoite Koronakatu 1 A-B, 02210 ESPOO
Asuntohuoneistoja 43
Autopaikat Sisääntulotason autohallipaikkoja 25 kappaletta (myydään omina osakkeina, osa sähkölatauspaikkoja)
Tontti Vuokra
Hissi On
Rahoitusvastikeperuste 2,63 € / m2
Tontinvuokravastikeperuste 3,35 € / m2
Tontinlunastushinnanperuste 820,51 € / m2
Hoitovastikeperuste 3,80 € / m2
Palvelut -
Yhteydet -

Ota yhteyttä

Matinkylän Optima Kartalla

Talöyhtiön Myytävät Asunnot

Huoneisto
Tyyppi
Kerros
Koko
Myyntihinta
Velaton myyntihinta