Palvelut

Kaavakehitys

Päämääränämme on asemakaavallisesti ympäristöön sulautuva, toimiva elinympäristö, jossa on otettu aidosti huomioon asukkaiden tarpeet. Mietimme, miltä huominen näyttää, jotta asuinympäristössäsi olisi helpompi elää ja asua. Kaavakehityspalvelumme toimii saumattomassa yhteistyössä asiakkaan ja viranomaisten kanssa.

PROJEKTINJOHTOPALVELU

Projektinjohtajamme ovat kartuttaneet osaamistaan lukuisissa eri projekteissa, tuhansien asuntojen syntyessä. Saat kauttamme käyttöösi vuosien varrella karttuneen ja jatkuvasti päivittyvän toimittaja- ja osaajaverkostomme. Ota projektiosaajat käyttöösi!

RAKENNUTTAMISPALVELU

Vankan kokemuksemme ja osaamisemme sekä laajan yhteistyöverkostomme avulla huolehdimme kohteesi rakennuttamisesta alusta loppuun. Ethän jää suotta pohtimaan ja ratkaisemaan asioitasi yksin, vaan viedään asiat yhdessä tehokkaasti maaliin. Meiltä kannattaa kysyä neuvoa rakennushankkeeseesi jo sen kehittämis- ja suunnitteluvaiheessa.

RAKENTAMISPALVELU

Emme tingi vahvasta ammattietiikasta ja laadukkaasta rakentamisesta, joiden tuloksena kiinteistöjen arvo säilyy ja kasvaa. Ja asukkaat viihtyvät. Rakentamispalvelumme avulla saat hankkeesi toteutettua ammattitaidolla – aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

SIJOITTAJAKONSEPTIT

Voimme toteuttaa sijoittajille asuntoja erilaisilla yhteistoimintamalleilla ja erilaisin kokonaisuuksin. Olit sitten kiinnostunut muutamista asunnoista tai vaikkapa satojen asuntojen kokonaisuuksista.

OSTAMME TONTTEJA

Etsimme jatkuvasti uusia, hyviä tontteja pääkaupunkiseudulta. Meitä kiinnostaa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien äärellä olevat kerrostalotonttihankkeet sekä pientalotontit, joihin voidaan toteuttaa vähintään kuusi huoneistoa per tontti. Tarjoa!

Ota yhteyttä

+358 10 2816 777
unelmakoti@hausia.fi