Espoo

Finnoon Kuunari

As Oy Kuunarin kotisatama Finnoo on pääkaupungin uusi helmi. Merellinen Finnoo rakentuu kovaa vauhtia, eikä ihme. Kulkuyhteydet metroineen ja bussilinjoineen ovat erinomaiset ja vireä..

Nokkalan Seaside

As Oy Nokkalan Seasiden autohallissa myynnissä vielä muutama autohallipaikka. Yhtiön asunnot ovat loppuunmyytyjä.

Komealinjainen Nokkalan Seaside sijaitsee keskeisellä sijainnilla Ison Omenan ja..

Lippulaivan Laine

Vain yksi huoneisto enää jäljellä; 3h+kt+s+valtava lasitettu parveke. Ainutlaatuine mahdollisuus kauppakeskus Lippulaivan ja metron yläpuolella!
Yhtiön ylimmässä, 9. kerroksessa on asukkaiden..

Tapiolan Albatross

Upea, arkkitehtitoimisto Jaakkola Arkkitehtien suunnittelema Tapiolan Albatross valmistui 12/22 Jousenpuiston puistoalueen ja Urheilupuiston metron tuntumaan.
Yhtiöstä löytyy kaksi talosaunaa,..

Lippulaivan Meriheinä

Uudesta ja upeasta As Oy Lippulaivan Meriheinästä pääset hissillä sisäkautta metrolle ja kauppakeskus Lippulaivaan. Meriheinässä asumisen laatu todellakin kohtaa vaativammankin ostajan..

Tapiolan Eagle

Huhtikuun tarjous – 5% velattomasta myyntihinnasta!

Edustava, 12-kerroksinen Tapiolan Eagle on juuri valmistunut Jousenpuiston parhaalle paikalle metron, palveluiden ja pysäköintitalon viereen. ..

Niittykummun Patio

LOPPUUNMYYTY
Niittykummun Pation laadukkuutta henkivän talon asuntoihin on panostettu huipputyylikästä rappukäytävää myöten ja kaikki muutkin materiaalit ovat erittäin huolella valittuja…

Matinkylän Stailia

LOPPUUNMYYTY

Nyt on parasta Ison Omenan ympäristöä tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma ja alueen lukuisat muut huippupalvelut sekä metro! Jos arvostat arjen helppouden lisäksi..

Matinkylän Optima

LOPPUUNMYYTY!

Huippupaikalle 24/7 Prisman viereen ja Ison Omenan läheisyyteen valmistunut näyttävä, arkkitehtoninen arvokohde! Jos etsit kotia tavallisuudesta poikkeavaa, huippulinjakasta ja..

Tillinmäen Rinne

Nyt 5% ALENNUS VELATTOMASTA MYYNTIHINNASTA! Koskee uusia kauppoja. Valoisa, neliöitään avaramman oloinen kulmahuoneisto (1h+kt) tilavalla, lasitetulla parvekkeella. Hintaan sisältyy..

Niittykummun Piazza

LOPPUUNMYYTY!

Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto..

Tillinmäen Huippu

Huippupaikka Saunalahden Tillinmäessä on nyt muuttovalmis! Huipun terassikodit pienkerrostalossa ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit laadukasta kotia laajoilla ikkunapinnoilla,..