Espoo

Nokkalan Seaside

Nokkalan Seaside

LOPPUUNMYYTY
Komealinjainen Nokkalan Seaside kohoaa loistavalle paikalle Matinkylään Ison Omenan metron ja uimarannan tuntumaan. Nokkalan Seasidessa toteutuu siten kirkkaasti kolmen m:n setti: meri,..

Solmukuja 3 A 11 -

Lippulaivan Laine

Vain kaksi kolmiota jäljellä! A3 ja A11 ovat saunallisia kulmahuoneistoja, jossa on yhtiön hulppeimmat lasitetut parveketerassit upein, esteettömin näkymin urheilupuiston suuntaan. Isot, avarat..

Tapiolan Albatross

Tapiolan Albatross

LOPPUUNMYYTY!
Upea Tapiolan Albatross nousee siivillensä Jousenpuistossa! Arkkitehtitoimisto Jaakkola Arkkitehtien suunnittelema Tapiolan Albatross rakennetaan puistoalueen ja Urheilupuiston metron..

Espoonlahdenkatu 4 A17 -

Lippulaivan Meriheinä

Menestystarina kauppakeskus Lippulaivan vieressä saa jatkoa! Huippusuositun As Oy Lippulaivan Laineen viereen nousee näyttävä ja 13. kerrokseen kohoava As Oy Lippulaivan Meriheinä! Erinomaisella..

Jousenpuistonkatu 6 B67 -

Tapiolan Eagle

Kuin kotka siivillensä nousee edustava, 12 -kerroksinen Tapiolan Eagle Jousenpuiston aukion tuntumaan, Urheilupuiston metroaseman viereen. Ainoa, Iso-Omena, Aalto yliopisto ovat muutaman..

Niittykummun Piazza

Niittykummun Piazza

LOPPUUNMYYTY!

Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto..

Niittykatu 5 A2 -

Niittykummun Patio

MUUTTOVALMIS, YKSI KAKSIO JÄLJELLÄ!
Niittykummun Pation laadukkuutta henkivän talon asuntoihin on panostettu huipputyylikästä rappukäytävää myöten ja kaikki muutkin materiaalit ovat..

Matinkylän Stailia Suojainen

Matinkylän Stailia

LOPPUUNMYYTY

Nyt on parasta Ison Omenan ympäristöä tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma ja alueen lukuisat muut huippupalvelut sekä metro! Jos arvostat arjen helppouden lisäksi..

Koronakatu 1  B25 -

Matinkylän Optima

Juuri valmistunut, yksi kaksio jäljellä!

Huippupaikalle 24/7 Prisman viereen ja Ison Omenan läheisyyteen valmistunut näyttävä, arkkitehtoninen arvokohde! Jos etsit kotia tavallisuudesta..

Tillinmäen Rinne

Tillinmäen Rinne

Viimeinen huoneisto jäljellä (1h + kt)!
Muuttovalmiit ihanat terassikodit Saunalahden Tillinmäessä. Kaupat, koulut ja Kivenlahteen valmistuva metro kävelyetäisyydellä ja Keskuspuiston..

Tillinmäen Huippu

Tillinmäen Huippu

Huippupaikka Saunalahden Tillinmäessä on nyt muuttovalmis! Huipun terassikodit pienkerrostalossa ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit laadukasta kotia laajoilla ikkunapinnoilla,..

Tillinmäen Harju Isot

Tillinmäen Harju

SUPERTARJOUS; TEE KAUPAT HELMIKUUSSA JA MAKSAMME VUODEN HOITOVASTIKKEET PUOLESTASI! Vain kaksi asuntoa jäljellä!

Muuttovalmiita pienkerrostalokoteja Sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen…