Espoo

Finnoon Fiskari

Finnoon Fiskari

Finnoo meren ja metron tuntumassa!
Kahdeksan kerroksinen As Oy Finnoon Fiskari valmistuu Finnoon Kallioita vastapäätä, Finnoota halkovan puistobulevardin varrelle. Lidlille ja Wotkinsin..

Nokkalan Seaside

Nokkalan Seaside

LOPPUUNMYYTY
Komealinjainen Nokkalan Seaside kohoaa loistavalle paikalle Matinkylään Ison Omenan metron ja uimarannan tuntumaan. Nokkalan Seasidessa toteutuu siten kirkkaasti kolmen m:n setti: meri,..

Lippulaivan Laine

Lippulaivan Laine

HUIPPUKOLMIO (3h+kt+s+lasitettu parveke) kauppakeskus Lippulaivan ja metron yläpuolella!

Tässä ihanassa kaupunkikodissa on tyylikkäät materiaalit; valkolakatut parketit, korkeakiilto keittiö ja..

Tapiolan Albatross Tapiolan Albatross puistoalueen vieressä

Tapiolan Albatross

Tervetuloa esittelyyn 16.2. klo 15:15-16:00! HUIPPUKOLMIO uudessa ja upeassa Tapiolan Albatrossissa! Arkkitehtitoimisto Jaakkola Arkkitehtien suunnittelema Albatross valmistui vuoden vaiheessa..

Lippulaivan Meriheinä

Lippulaivan Meriheinä

Juuri valmistuneesta upeasta As Oy Lippulaivan Meriheinästä pääset hissillä sisäkautta metrolle ja uudistuneeseen kauppakeskus Lippulaivaan. Meriheinässä asumisen laatu todellakin kohtaa..

Tapiolan Eagle

Tapiolan Eagle

Edustava, 12-kerroksinen Tapiolan Eagle valmistuu Jousenpuiston parhaalle paikalle metron, palveluiden ja pysäköintitalon viereen.

Keskellä alueen uutuuttaan hohkaavaa urbaaniutta, olet kuitenkin..

Niittykummun Patio Patio sisäpihan suuntaan

Niittykummun Patio

LOPPUUNMYYTY
Niittykummun Pation laadukkuutta henkivän talon asuntoihin on panostettu huipputyylikästä rappukäytävää myöten ja kaikki muutkin materiaalit ovat erittäin huolella valittuja…

Matinkylän Stailia Suojainen

Matinkylän Stailia

LOPPUUNMYYTY

Nyt on parasta Ison Omenan ympäristöä tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma ja alueen lukuisat muut huippupalvelut sekä metro! Jos arvostat arjen helppouden lisäksi..

Matinkylän Optima

Matinkylän Optima

LOPPUUNMYYTY!

Huippupaikalle 24/7 Prisman viereen ja Ison Omenan läheisyyteen valmistunut näyttävä, arkkitehtoninen arvokohde! Jos etsit kotia tavallisuudesta poikkeavaa, huippulinjakasta ja..

Tillinmäen Rinne

Tillinmäen Rinne

Viimeinen huoneisto jäljellä (1h + kt)!
Muuttovalmiit ihanat terassikodit Saunalahden Tillinmäessä. Kaupat, koulut ja Kivenlahteen valmistuva metro kävelyetäisyydellä ja Keskuspuiston..

Niittykummun Piazza

Niittykummun Piazza

LOPPUUNMYYTY!

Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto..

Tillinmäen Huippu

Tillinmäen Huippu

Huippupaikka Saunalahden Tillinmäessä on nyt muuttovalmis! Huipun terassikodit pienkerrostalossa ovat täydellinen vaihtoehto sinulle, joka etsit laadukasta kotia laajoilla ikkunapinnoilla,..