Kohteen Solmukuja 3 A 38 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+tilava lasitettu parveke
Pinta-ala 65,5 m2
Taloyhtiö As Oy Lippulaivan Laine, Espoo
Myyntihinta 70 356 €
Velaton hinta 313 725 €
Yhtiölainan osuus 243 369 €
Neliöhinta 4790 €
Rahoitusvastike, vain korot 203 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 81 208 €
Hoitovastike 255 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 6/9
Keittiö Tyylikäs vetimetön korkeakiiltokeittiö.useampi pöytätasoväri mistä valita, rosterin värinen tai musta allas. rosterinen tai musta hana, Siemens-kodinkoneet; asitanpesukone, kylmälaitteet, integroitu mikroaaltouuni, induktioliesi.
Kylpyhuone Kylpyhuone laatoitettu, useampi värivaihtoehto. Upeat Iris Roccia laattavaihtoehdot; 60 x 60 lattialaatta (Vieser-seinäkaivo), seinälaatta 20 x 45,7 vaakaan (värit; bianco, beige, grigio, moro tai nero). Seinä-wc, iso peili jonka takana led-valot, valkoinen allaskaappi vetolaatikostolla
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Upea kulmahuoneisto päivä- ja ilta-auringon suuntaan. Huonetilamainen, tilava ja lasitettu parveke. Toimiva, valoisa oh saarekekeittiöllä sekä 2 mh, jonka toisen yhteydessä ikkunallinen vaatehuone. Tilat kruunaa hotellinomainen, tyylikäs kph. Runsaasti ikkunapintaa. Tähän kotiin ei voi olla ihastumatta.(Huom! mallinnoskuvat ikkunanäkymineen ovat toisen kerroksen vastaavapohjaisesta A 6 huoneistosta)

Ainutlaatuisella sijainnilla oleva arvokohde, As Oy Lippulaivan Laine, rakennetaan uudistuvan kauppakeskus Lippulaivan viereen. Huippupalvelut, kulkuyhteydet ja metro miltei kotiovelta. Uimahallille kivenheitto, merellinen rantaraitti vieressä ja lähinpään venesatamaankin vain kilometri. Ylimmässä kerroksessa asukkaita odottaa kuntoiluhuone, 3 saunaosastoa ja 2 kattoterassia!
Uudistunut kauppakeskus avaa ovensa antamiensa tietojen mukaan huhtikuussa 2022. Lippulaivan Laine valmistuu heti tämän jälkeen, kesällä 2022. Kaikki on siis valmista kun muutat sisään! Arvostetun Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnittelema As Oy Lippulaivan Laine kuuluu Hausian 10 v. takuun piiriin ja rakennetaan vallinnaiselle vuokra-/omistustontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla