Solmukuja 3 A 3

Ladattavat tiedostot

Seuraava näyttö

00:00 - 00:00

Kohteen Solmukuja 3 A 3 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 60,5 m2
Taloyhtiö As Oy Lippulaivan Laine, Espoo
Myyntihinta 99 659 €
Velaton hinta 324 450 €
Yhtiölainan osuus 224 791 €
Neliöhinta 5363 €
Rahoitusvastike, vain korot 732 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 75 009 €
Hoitovastike 225 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 1/9
Keittiö Tyylikäs vetimetön korkeakiiltokeittiö, Siemens-kodinkoneet; astianpesukone, kylmälaitteet, integroitu mikroaaltouuni
Kylpyhuone Upeat Iris Roccia laatat; 60 x 60 lattialaatta (Vieser-seinäkaivo), seinälaatta 20 x 45,7 vaakaan. Seinä-wc, iso peili jonka takana led-valot, valkoinen allaskaappi vetolaatikostolla
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Juuri valmistunut, upea kulmakolmio saunalla ja ainutlaatuisen tilavalla, huonetilamaisella parvekkeella. Erinomainen, selkeä pohjasuunnitelma. Ihastuttavat, esteettömät näkymät ikkunoista ja parvekkeelta. Tähän ei voi olla ihastumatta. Harvoin tarjolla vastaavaa.

HUIPPUKOLMIO (3h+kt+s+lasitettu parveke) kauppakeskus Lippulaivan ja metron yläpuolella!

Tässä ihanassa kaupunkikodissa on tyylikkäät materiaalit; valkolakatut parketit, korkeakiilto keittiö ja kylppärissä isot italialaiset laatat sekä seinissä että lattiassa. Lasitettua parveketta on huoneiston leveydeltä!
Yhtiön ylimmässä, 9. kerroksessa on kuntoiluhuone ja 3 saunaosastoa asukkaiden käytössä. Alakerrassa on pesulan ja kuivaushuoneen lisäksi verkkokellarikomerot. Pyörän saa kätevästi ulkoiluvälinevarastoon.
Hissillä pääsee suoraan autohalliin, josta voi vuokrata sopimuspysäköintioikeuksia Cityconilta. Hallista pääsee metroon ja kauppakeskukseen sisäkautta! Muuta vaikka heti. Sovi heti oma esittelyaikasi!

As Oy Lippulaivan Laine kuuluu Hausian 10 v. piiriin ja rakennetaan valinnaiselle vuokra-/omistustontille

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla