Ladattavat tiedostot

Seuraava näyttö

00:00 - 00:00

Kohteen Solmukuja 3 A 11 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 61,5 m2
Taloyhtiö As Oy Lippulaivan Laine, Espoo
Myyntihinta 105 783 €
Velaton hinta 334 289 €
Yhtiölainan osuus 228 506 €
Neliöhinta 5436 €
Rahoitusvastike, vain korot 179 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 76 248 €
Hoitovastike 240 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 2/9
Keittiö Tyylikäs vetimetön korkeakiiltokeittiö, Siemens-kodinkoneet; astianpesukone, kylmälaitteet, integroitu mikroaaltouuni
Kylpyhuone Upeat Iris Roccia laatat; 60 x 60 lattialaatta (Vieser-seinäkaivo), seinälaatta 20 x 45,7 vaakaan. Seinä-wc, iso peili jonka takana led-valot, valkoinen allaskaappi vetolaatikostolla
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Upea kulmakolmio saunalla ja ainutlaatuisen tilavalla, huonetilamaisella parvekkeella. Erinomainen, selkeä pohjasuunnitelma. Ihastuttavat, esteettömät näkymät ikkunoista ja parvekkeelta. Tähän ei voi olla ihastumatta. Harvoin tarjolla vastaavaa.

Muuta vaikka heti! A3 ja A11 ovat saunallisia kulmahuoneistoja, jossa on yhtiön hulppeimmat lasitetut parveketerassit upein, esteettömin näkymin urheilupuiston suuntaan. Isot, avarat ikkunapinnat! Erinomaisen toimivaan pohjasuunnitelmaan ei voi olla ihastumatta. Varaa heti oma esittelyaikasi. Muuta heti, sillä rakennus on valmistunut 6/22!!
As Oy Lippulaivan Laine sijaitsee kauppakeskus Lippulaivan kupeessa. Käden ulottuvilla on kaikki huippupalvelut; sadan liikkeen joukkoon mahtuu monipuolisia ravintoloita, kahviloita, Espoon upeimmat ruokakaupat, päiväkoti, kirjasto, kuntosali- ja terveyspalveluita. Lähellä on lisäksi uimahalli, liikuntahalli ja merellinen rantaraitti. Laine on uljas 10 kerroksisen rakennus, jonka ylimmässä kerroksessa on yhtiön saunaosastot ja kuntoilutilat terasseineen. Täällä arki tuntuu luksukselta!

As Oy Lippulaivan Laine kuuluu Hausian 10 v. takuun piiriin ja rakennetaan vallinnaiselle vuokra-/omistustontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla