Kohteen Niittykatu 7 A33 tiedot

Huoneistotyyppi 3-4h+kt+s+2 lasitettua parveketta
Pinta-ala 114,0 m2
Taloyhtiö As Oy Niittykummun Piazza, Espoo
Myyntihinta 87 339 €
Velaton hinta 526 239 €
Yhtiölainan osuus 438 900 €
Neliöhinta 4616 €
Rahoitusvastike, vain korot 329 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 112 496 €
Hoitovastike 445 € / kk
Vesimaksu 0 € / kk / per hlö
Kerros 6/7/7
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Ei

asunnon esittely

VARATTU! 6/7. -kerroksen kulmahuoneisto kahdella terassiparvekkeella; n. 14m2 parveketerassi kaakkoon sekä pienempi terassiparveke lounaaseen.
Mahdollisuus kolmanteen makuuhuoneeseen.

Menestystarina Niittykummun metron läheisyydessä jatkuu! Niittykummun Plazan ja Paviljongin asunnot miltei vietiin käsistä. Nyt Plazan naapuritontille kohoaa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan suunnittelema uusi, upea arvokohde Niittykummun Piazza. Vankassa kivitalossa on seitsemän kerrosta, yksi rappukäytävä ja alakerrassa autohalli, josta pääsee hissillä asuinkerroksiin. Yhtiöllä on lisäksi kerhotila kuntoilukäyttöön, sauna, ulkoiluvälinevarasto sekä Niittykummun Teeman autohallissa 6 autohallipaikkaa ns. vapaan käytön periaatteella. As Oy:llä on viimeistelty pihakansi-puutarhapiha istutusaltaineen ja pergoloineen, kaunis maisema jatkuu talon takana oleville luonnonkallioille. Täällä ei voi olla viihtymättä.

Hausia rakentaa kodit huolella. Haluamme edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. Lue lisää sivustoltamme 10-vuotistakuusta, jonka annamme alalla yleisesti haastavina pidetyille rakenteille kuten märkätiloille, vesikatoille, julkisivuille ja autohallien vesieristetyille kansirakenteille. As Oy Niittykummun Piazza kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin.
Valinnainen omistus-/vuokratontti.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla