Kohteen Niittykatu 5 A2 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt
Pinta-ala 50,0 m2
Taloyhtiö As Oy Niittykummun Patio, Espoo
Myyntihinta 92 970 €
Velaton hinta 284 920 €
Yhtiölainan osuus 191 950 €
Neliöhinta 5698 €
Rahoitusvastike, vain korot 145 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 53 950 €
Hoitovastike 198 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 2/5
Keittiö Vetimetön valkoinen korkeakiiltokeittiö. Mattapintaiset, mustat kivitasot.
Kylpyhuone Laatoituksissa useampi hintaan sisältyvä väri- ja kokovaihtoehto.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Tervetuloa arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkolan :: suunnittelemaan upeaan Unelmakotiin! Niittykumpuun kohoaa pian laadukkuutta henkivä ja intiimi, viisikerroksinen Niittykummun Patio, jossa on vain 25 huoneistoa. Patio on Niittykadun rakennushankkeistamme viimeinen, joten nyt sinulla on vielä mahdollisuus päästä lähimmäksi metroasemaa ja kauppakeskus Niittyä.

Kulkuyhteydet ovat loistavat! Metrolle ja kauppoihin on vain pari sataa metriä. Tapiola on puolestaan kävelymatkan päässä, metrolla siellä olet muutamassa minuutissa. Lenkkireittejä riittää mielesi mukaan ja yksi niistä voi suuntautua Haukilahden rantaraitille. Jos tarvitset autollesi pysäköintipaikan, autohalli on sisääntulotasossa.

Näihin asuntoihin on panostettu; huipputyylikästä rappukäytävää myöten. Materiaalit ovat huolella valittuja, ihastuttavia, luonnonläheisiä ja mikä parasta: ne kuuluvat ihan kauppahintaan. Korkeakiiltokeittiössä on mattapintaiset, mustat kivitasot ja parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja. Lisäksi nyt alkuvaiheessa pääset itse vaikuttamaan tulevan Unelmakotisi sisustusratkaisuihin. Kannattaa tutustua materiaaliesitteeseemme ja alkaa suunnitella.

Hausia rakentaa kodit huolella. Haluamme edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. Lue lisää sivustoltamme 10-vuotistakuusta, jonka annamme alalla yleisesti haastavina pidetyille rakenteille kuten märkätiloille, vesikatoille, julkisivuille ja autohallien vesieristetyille kansirakenteille. As Oy Niittykummun Patio kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin.
Valinnainen omistus-/vuokratontti.

Toimi nopeasti ja ennakkovaraa oma Unelmakotisi, sillä naapurikohteemme Niittykummun Paviljonki ja Plaza myytiin loppuun jo ennen niiden valmistumista.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla