Seuraava esittely

Kohteen Koronakatu 1 E E120 tiedot

Huoneistotyyppi 1h+kt+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 30,5 m2
Taloyhtiö As Oy Matinkylän Stailia, Espoo
Myyntihinta 85 260 €
Velaton hinta 206 443 €
Yhtiölainan osuus 121 183 €
Neliöhinta 6769 €
Rahoitusvastike, vain korot 86 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 25 132 €
Hoitovastike 119 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 4/5
Keittiö Tyylikäs vetimetön, valkoinen korkeakiiltokeittiö, vakiona kalusteisiin upotettu uuni, mikroaaltouuni, keraaminen tasoliesi, asutianpesukone, liesikupu ja jääkaappikakastin tai erillinen jääkaappi ja pakastin pohjakuvien ja keititökaavioiden mukai
Kylpyhuone Keraaminen lattialaatta, seinälaatta (hintaan sisältyy usampi laattavaihtoehto huom. muutostyöaikataulu), mukavuuslattialämmitys asunnon sähköistä, osassa asuntoja vesikiertoinen lämmityspatteri. Paneelikatto tai maalattu levykatto, upotetut led-valaisimet. Allas, allaspkaappi, suihkuseinä, iso peili (peilin takana ylhäällä ja alhaalla led-valaisimet) kalustekaavioiden ja pohjakuvien mukaan. Mikäli asunnossa on sauna (vrt pohjakuva) seinät puupaneelia, paneellikatto, lauteet leppää tai haapaa, sähkökiuas, valaisin lauteen alla, löylymittari.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Ihastuttava 1h+kt huoneisto rauhalliselle sisäpihalle, jossa taloyhtiön viehättävä puutarhapiha istutuksineen. Isot ikkunapinnat, miltei koko ulkoseinä lasia. Ilmansuunta on pohjoinen joten tämä huoneisto on miellyttävä kesähelteilläkin.

Nyt on parasta Ison Omenan ympäristöä tarjolla! Vieressä on 24/7 avoinna oleva iso Prisma ja alueen lukuisat muut huippupalvelut sekä metro! Jos arvostat arjen helppouden lisäksi laadukasta asumista upeissa puitteissa niin Stailian kodit ovat silloin juuri sinua varten.

Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnitteleman arvokohteen rappukäytävä käy jo käyntikortista. Tunnelma jatkuu huoneistoihin, joissa on isot ikkunapinnat, valtavat lasitetut parvekkeet, pelkistetyn tyylikkäät keittiöt sekä upeat kylpyhuoneet.

Stailian alakerrassa on pesula ja autohalli, josta pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin ja C/D-talon katolla on asukkaiden käytössä hulppea kuntoiluhuone isoine näköalaterasseineen ja saunoineen!

Sovi heti oma esittelyaikasi ja tule paikan päälle tutustumaan vielä vapaana oleviin huoneistoihin. Kampanjaetuna kuivaava pesukone kaupan päälle (uudet kaupat).

As Oy Matinkylän Stailia kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin. Valinnainen omistus-/vuokratontti. Valmistuu 6-8/21!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla