Kohteen Koronakatu 1 A5 tiedot

Huoneistotyyppi 4h+kt+s
Pinta-ala 89,5 m2
Taloyhtiö As Oy Matinkylän Optima, Espoo
Myyntihinta 111 615 €
Velaton hinta 469 785 €
Yhtiölainan osuus 358 170 €
Neliöhinta 5249 €
Rahoitusvastike, vain korot 235 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 73 436 €
Hoitovastike 340 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 3/8
Keittiö Tyylikäs vetimetön, valkoinen korkeakiiltokeittiö, vakiona kalusteisiin upotettu uuni, mikroaaltouuni, keraaminen tasoliesi, asutianpesukone, liesikupu ja jääkaappikakastin tai erillinen jääkaappi ja pakastin pohjakuvien ja keititökaavioiden mukai
Kylpyhuone Keraaminen lattialaatta, seinälaatta (hintaan sisältyy usampi laattavaihtoehto huom. muutostyöaikataulu), mukavuuslattialämmitys asunnon sähköistä, osassa asuntoja vesikiertoinen lämmityspatteri. Paneelikatto tai maalattu levykatto, upotetut led-valaisimet. Allas, allaspkaappi, suihkuseinä, iso peili (peilin takana ylhäällä ja alhaalla led-valaisimet) kalustekaavioiden ja pohjakuvien mukaan. Mikäli asunnossa on sauna (vrt pohjakuva) seinät puupaneelia, paneellikatto, lauteet leppää tai haapaa, sähkökiuas, valaisin lauteen alla, löylymittari.
Oma sauna Kyllä

asunnon esittely

METRO JA MARKETTI vieressäsi! Huippupaikalle, 24/7 avoinna olevan Prisman naapuriin ja Ison Omenan tuntumaan valmistuu Suur-Matinkylän Optima! Jos etsit kotia, jossa on tavallisuudesta poikkeavat, huippulinjakkaat ja tehokkaat pohjasuunnitelmat isoilla ikkunoilla ja valtavilla, lasitetuilla terassiparvekkeilla niin Optima on valintasi.
Arkkitehtitoimisto Cederqvist & Jäntin suunnitteleman arvokohteen rappukäytävä käy jo käyntikortista. Tunnelma jatkuu huoneistoihin, joissa on pelkistetyn tyylikkäät keittiöt ja upeat kylpyhuoneet. Meidän missiomme on, että voit rinta rottingilla, ylpeänä esitellä uuden kotisi!
Optiman alakerrassa on autohalli, josta pääsee hissillä asuinkerroksiin. C-rapun katolla on asukkaiden käytössä kuntoiluhuone isoine näköalaterasseineen ja saunoineen, E-rapussa pesula ja kuivaushuone.
As Oy Matinkylän Optima kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin. Valinnainen omistus-/vuokratontti. Valmis 10-12/21. Toimi heti, enää kolmannes asunnoista vapaana!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla