Korkoontie 4 B31

Kohteen Korkoontie 4 B31 tiedot

Huoneistotyyppi 1h+kt+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 32,5 m2
Taloyhtiö As Oy Tillinmäen Rinne, Espoo
Myyntihinta 82 194 €
Velaton hinta 195 948 €
Yhtiölainan osuus 113 754 €
Neliöhinta 6029 €
Rahoitusvastike, vain korot 85 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 20 540 €
Hoitovastike 127 € / kk
Vesimaksu 0 € / kk / per hlö
Kerros 3/5/5
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Kyllä

asunnon esittely

Tässä yksiössä on reilusti tilaa asua mukavasti .Avarasta oleskelutilasta on varattu yksi seinä keittiökalusteille, joten kaappeja ja työtasoja on riittämiin. Tilava lasitettu parveke aukeaa ilta-auringon suuntaan.

MUUTTOVALMIIT Ihanat terassikodit avaralla sijainnilla Saunalahden Tillinmäessä. Kaupat, koulut ja Kivenlahteen valmistuva metro kävelyetäisyydellä ja Keskuspuiston hiihtoladuillekin pääset miltei kotiovelta. As Oy Tillinmäen Rinteessä on poikkeuksellisen tyylikkäät sisustusmateriaalit, laajat ikkunapinnat ja valtavat lasitetut parveketerassit, joissa tilaa viimeistelee mm. kaunis sisustusmatto. Autohalli. Muuttamaan pääset vaikka heti sillä kohde valmistui huhtikuun aikana! Vielä muutama Tillinmäen Rinteen ihana terassikoti jäljellä! Sovi heti oma esittelyaikasi!

Hausia rakentaa kodit huolella. siksi haluammekin edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. As Oy Tillinmäen Rinne kuuluu Hausian ainutlaatuisen 10 v-takuun piiriin (lue lisää kotisivuiltamme tai kysy asuntomyynnistä).Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla