Kohteen Korkoontie 4 A18 tiedot

Huoneistotyyppi 4h+kt+s+huoneiston mittainen lasitettu parveke ja terassi
Pinta-ala 76,5 m2
Taloyhtiö As Oy Tillinmäen Rinne, Espoo
Myyntihinta 107 666 €
Velaton hinta 375 425 €
Yhtiölainan osuus 267 759 €
Neliöhinta 4908 €
Rahoitusvastike, vain korot 201 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 0 €
Hoitovastike 298 € / kk
Vesimaksu 0 € / kk / per hlö
Kerros 5/5/5
Keittiö
Kylpyhuone
Oma sauna Kyllä

asunnon esittely

Ylimmän kerroksen huoneisto hulppealla noin 60 m2 terassiparvekkeella! Katettu osa mahdollista sisustaa vaikka sohvaryhmällä sekä ruokapöydällä. Avattavat liukulasit terassin puolelle jonne voit sijoittaa lepotuolit ja nauttia auringosta. Tai rakentaa vaikka oman kuntokeskuksen! Terassiparveke tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia viettää ulkoilma elämää omassa kodissa. Avarat näkymät lounaaseen ja etelään. Harvoin tarjolla!

KESÄKAMPANJA UUSILLE ASIAKKAILLE! SAAT UUTEEN KOTIISI KEITTIÖN KIVITASOT VELOITUKSETTA!
Tillinmäen timanttisen tasokkaat kerrostalot, ainutlaatuisen huppeilla terassiparvekkeilla! As OyTillinmäen Rinteeseen kuuluu kaksi lounaaseen avautuvaa terassikerrostaloa.
Rinteestä löytyy hyvä kattaus eri kokoisia, toimivia ja tyylikkäitä koteja, joiden isoista ikkunoista valo tulvii sisään. Linjakkaat sisustusratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit- kuten valkolakatut tammiparketit ja korkeakiiltoiset, vetimettömät keittiöt – tuovat asuntoihin modernin ja raikkaan ilmeen. Jokaisen asunnon kruunaa huikean hieno, huoneiston mittainen lasitettu parveke tai terassi. Yhtiön takana on pysäköintihalli, josta voi halutessaan ostaa autohallipaikka osakkeen.
Espoon Saunalahteen kuuluva Tillinmäki on rauhallinen ja moderni asuinalue, joka kehittyy koko ajan. Alueelta löytyvät päiväkodit ja koulut. Lisäksi Saunalahden kaupat ja palvelut häämöttävät kävelymatkan päässä. Tillinmäki sijaitsee lähellä Länsiväylää ja Kauklahdenväylää joista pääsee sujuvasti sekä Kehä II:lle että III:lle. Tulevaisuudessa Kivenlahteen tuleva metroasema vain nopeuttaa matkan tekoa. Tillinmäen harrastusmahdollisuudet ovat loistavat.Pääset kotioveltasi ainutlaatuiseen lähiluontoon, sillä heti Rinteen naapurissa on puistoalue, josta alkaa keskuspuiston lenkkipolut. Muutaman kilometrin päästä löytyy Espoonlahden urheilukentät, uimahalli ja jäähalli sekä Kauklahden golfkenttä ja ratsastuskoulu.
Hausia rakentaa kodit huolella. Haluamme edistää rakennusten kunnon ja arvon säilymistä myös niiden valmistumisen jälkeen. Lue lisää sivustoltamme 10-vuotistakuusta, jonka annamme alalla yleisesti haastavina pidetyille rakenteille kuten märkätiloille, vesikatoille, julkisivuille ja autohallien vesieristetyille kansirakenteille. As Oy Tillinmäen Rinne kuuluu Hausian 10 v-takuun piiriin.
Asunto Oy rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tontinvuokravastike sisältää vuokrakulut.
Tonttiosuus on mahdollista myös lunastaa.
Tarkemmat tiedot hinnastosta, myynti@hausia.fi tai puh. 010 2816777.

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla