Kohteen Kirkkojärventie 10 B71 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+huoneiston mittainen lasitettu parveke
Pinta-ala 41,0 m2
Taloyhtiö As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo
Myyntihinta 79 940 €
Velaton hinta 216 462 €
Yhtiölainan osuus 136 522 €
Neliöhinta 5280 €
Rahoitusvastike, vain korot 97 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 31 133 €
Hoitovastike 156 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 5/5/5
Keittiö korkeakiiltokaapistot
Kylpyhuone Laatoitetut, useampi hintaan sisältyvä tyylikäs vaihtoehto valittavana (huom. muutostyöaikataulu)
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Ylimmän kerroksen superkiva päätykaksio! Timanttisesti toimiva ja valoisa pohjasuunnitelma, jossa sokerina pohjalla iso vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä ja huoneiston levyinen lasitettu parveke. Kuvissa näkyy olohuoneessa tilaihme elli ns. seinäsänky, joka päivällä sohva ja yöllä parisänky – erinomainen vierasvara! Kylpyhuoneen kruunaa suuri peili led-valoineen ja siivousta helpottava seinä wc.

HUIPPUTARJOUS UUSILLE OSTAJILLE! 12 KK HOITOVASTIKKEET JA KUIVAAVA SIEMENSIN PESUKONE SISÄLTYVÄT KAUPPAAN!
Espoon sydämen paras asuinpaikka on juuri valmistunut! Kaupunginpuiston Intro sijaitsee juna-asemaa vastapäätä, monipuolisten kauppojen ja palveluiden vieressä osoitteessa Kirkkojärventie 10.
Huipputyylikäässä As Oy Kaupunginpuiston Intron terassitalossa on laajat ikkunapinnat ja isot lasitetut parvekkeet. Kellarikerroksen autohallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin. Laadukkuutta henkivien Intron kotien sisustusmateriaalit ovat vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniiseen korkeakiiltokeittiöön. Jossain huoneistoissa on omat saunat, mutta yhtiöllä on myös saunaosasto sekä oma kuntosali.
Sitten muutama sana ympäristön potentiaaleista! TIESITKÖ, että junaradan pohjoispuolen vanhat virastorakennukset puretaan ja tilalle rakennetaan viihtyisä, uusi hybridikeskus, jonka lippulaivaksi tulee uljas Espoo-talo. Kaikki tämä Intron naapuriin! Purkutyöt ovat käynnistyneet jo. Intron kodit ovat erinomaisia siis myös sijoittamisen näkökulmasta, sillä kehittyvällä alueella asuntojen arvo kasvaa ja nousee.
KAUPUGINPUISTON INTRO KUULUU HAUSIAN 10 V. TAKUUN PIIRIIN (kts lisää hausia.fi)
As Oy Kaupnginpuiston Intro, Espoo rakennetaan valinnaiselle vuokratontille (lunastusosuuden perushinta 759,53 e/m2).

Seuraava näyttö: 01.10.2020 - klo: 14:00 - 16:00

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla