Seuraava esittely

Kohteen Kirkkojärventie 10 B48 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+lasitettu parveke
Pinta-ala 64,5 m2
Taloyhtiö As Oy Kaupunginpuiston Intro, Espoo
Myyntihinta 56 117 €
Velaton hinta 270 889 €
Yhtiölainan osuus 214 772 €
Neliöhinta 4200 €
Rahoitusvastike, vain korot 152 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 48 978 €
Hoitovastike 245 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 2/5/5
Keittiö korkeakiiltokaapistot
Kylpyhuone Laatoitetut, useampi hintaan sisältyvä tyylikäs vaihtoehto valittavana (huom. muutostyöaikataulu)
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Ihastuttava päätykolmio! Makuuhuoneet sijaitsevat huoneistoiden eri päädyissä ja niiden väliin jää keittiö ja olohuone. Keittiön ja ruokailutilan jakaa saareke jossa on vetolaatikot säilytystä varten. Huoneiston materiaalit luovat harmoonisen tunnelman. Keittiön korkeakiiltokaapistot, tummat pöytätasot ja musta komposiittiallas ovat ajattomat ja hyvin yhteensopivat. Kylpyhuoneen kruunaa suuri peili led-valoineen ja siivousta helpottava seinä wc. Avara lasitettu parveke aukeaa sisäpihalle kirkkopuiston puolelle. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

HUIPPUTARJOUS UUSILLE OSTAJILLE! 12 KK HOITOVASTIKKEET JA KUIVAAVA SIEMENSIN PESUKONE SISÄLTYVÄT KAUPPAAN!
Espoon sydämen paras asuinpaikka on juuri valmistunut! Kaupunginpuiston Intro sijaitsee juna-asemaa vastapäätä, monipuolisten kauppojen ja palveluiden vieressä osoitteessa Kirkkojärventie 10.
Huipputyylikäässä As Oy Kaupunginpuiston Intron terassitalossa on laajat ikkunapinnat ja isot lasitetut parvekkeet. Kellarikerroksen autohallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin. Laadukkuutta henkivien Intron kotien sisustusmateriaalit ovat vaaleat; lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniiseen korkeakiiltokeittiöön. Jossain huoneistoissa on omat saunat, mutta yhtiöllä on myös saunaosasto sekä oma kuntosali.
Sitten muutama sana ympäristön potentiaaleista! TIESITKÖ, että junaradan pohjoispuolen vanhat virastorakennukset puretaan ja tilalle rakennetaan viihtyisä, uusi hybridikeskus, jonka lippulaivaksi tulee uljas Espoo-talo. Kaikki tämä Intron naapuriin! Purkutyöt ovat käynnistyneet jo. Intron kodit ovat erinomaisia siis myös sijoittamisen näkökulmasta, sillä kehittyvällä alueella asuntojen arvo kasvaa ja nousee.
KAUPUGINPUISTON INTRO KUULUU HAUSIAN 10 V. TAKUUN PIIRIIN (kts lisää hausia.fi)
As Oy Kaupnginpuiston Intro, Espoo rakennetaan valinnaiselle vuokratontille (lunastusosuuden perushinta 759,53 e/m2).

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla