Seuraava näyttö

Kohteen Kielotie 34 C C98 tiedot

Huoneistotyyppi 3h+kt+s+tilava lasitettu parveke
Pinta-ala 59,0 m2
Taloyhtiö As Oy Tikkurilan Paletti, Vantaa
Myyntihinta 86 947 €
Velaton hinta 321 247 €
Yhtiölainan osuus 234 300 €
Neliöhinta 5445 €
Rahoitusvastike, vain korot 4 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 54 988 €
Hoitovastike 4 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 6/6/6
Keittiö Korkeakiiltoiset vetimettömät, valkoiset kaapistot
Kylpyhuone Huipputyylikäs! Lattialla 60 * 60 isot lattialaatat, seinässä n. 30 * 60, seinäkaivo, "seinävessa". Isot peilit, joiden takana led-valot.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Kulmahuoneisto, jossa pääikkunat etelään ja makuuhuoneet itään. Loistava pohjasuunnitelma, isot ikkunat, huoneiston levyinen valmiiksi lasitettu parveke. Ylin kerros! (Yhtiöjärjestyksessä 3h+kt)

Korkeatasoinen ja moderni As Oy Tikkurilan Paletti säväyttää! Se kohoaa keskeiselle paikalle Kielotielle, Tikkurilan eloisaan ja monimuotoiseen keskustakortteliin, jossa urbaani elämä ja luonnonläheisyys kohtaavat.
Täällä on huomioitu modernin asujan tarpeet; hulppean kokoiset parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja, asuntojen ikkunapinnat ovat laajoja, autohalli on talon katutasossa ja valtaosa sen pysäköintipaikoista on sähkölatauspisteellä varustettuja. Asuntojen materiaalit ovat modernit ja tyylikkäät, kylppärit ovat kuin laadukkaimmissa hotellissa.
Palveluiden kirjo on kiitettävä. On kauppoja, kouluja, päiväkoteja, ravintoloita, juna-asema, kirjasto, apteekki, terveysasema ja paljon muuta. Eloisa Tikkurila on kehittyvä ja tiivis kaupunkikeskus, jossa kaikkea on ja kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä.

Ennakkovaraa heti uusi ihana kotisi Tikkurilan Paletista!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla