Seuraava näyttö

Kohteen Kielotie 34 C C96 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+huoneiston levyinen parveke etelään
Pinta-ala 42,0 m2
Taloyhtiö As Oy Tikkurilan Paletti, Vantaa
Myyntihinta 78 861 €
Velaton hinta 245 651 €
Yhtiölainan osuus 166 790 €
Neliöhinta 5849 €
Rahoitusvastike, vain korot 4 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 39 144 €
Hoitovastike 4 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 5/6/6
Keittiö Korkeakiiltoiset vetimettömät, valkoiset kaapistot
Kylpyhuone Huipputyylikäs! Lattialla 60 * 60 isot lattialaatat, seinässä n. 30 * 60, seinäkaivo, "seinävessa". Isot peilit, joiden takana led-valot.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Upea, selkeä pohjasuunnitelma, isot ikkunapinnat ja tilava, lasitettu parveke etelään! Todellinen valokoti. (Yhtiöjärjestyksessä 2h+kt)

Korkeatasoinen ja moderni As Oy Tikkurilan Paletti säväyttää! Se kohoaa keskeiselle paikalle Kielotielle, Tikkurilan eloisaan ja monimuotoiseen keskustakortteliin, jossa urbaani elämä ja luonnonläheisyys kohtaavat.
Täällä on huomioitu modernin asujan tarpeet; hulppean kokoiset parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja, asuntojen ikkunapinnat ovat laajoja, autohalli on talon katutasossa ja valtaosa sen pysäköintipaikoista on sähkölatauspisteellä varustettuja. Asuntojen materiaalit ovat modernit ja tyylikkäät, kylppärit ovat kuin laadukkaimmissa hotellissa.
Palveluiden kirjo on kiitettävä. On kauppoja, kouluja, päiväkoteja, ravintoloita, juna-asema, kirjasto, apteekki, terveysasema ja paljon muuta. Eloisa Tikkurila on kehittyvä ja tiivis kaupunkikeskus, jossa kaikkea on ja kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä.

Ennakkovaraa heti uusi ihana kotisi Tikkurilan Paletista!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla