Ladattavat tiedostot

Seuraava näyttö

Kohteen Kielotie 34 C C84 tiedot

Huoneistotyyppi 2h+kt+lasitettu parveke neljään ilmansuuntaan
Pinta-ala 41,0 m2
Taloyhtiö As Oy Tikkurilan Paletti, Vantaa
Myyntihinta 72 452 €
Velaton hinta 235 271 €
Yhtiölainan osuus 162 819 €
Neliöhinta 5738 €
Rahoitusvastike, vain korot 4 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 38 212 €
Hoitovastike 4 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 3/6/6
Keittiö Korkeakiiltoiset vetimettömät, valkoiset kaapistot
Kylpyhuone Huipputyylikäs! Lattialla 60 * 60 isot lattialaatat, seinässä n. 30 * 60, seinäkaivo, "seinävessa". Isot peilit, joiden takana led-valot.
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Kulmahuoneisto, erinomainen pohjasuunnitelma. Tässä huoneistossa lasitettu parveke avautuu neljään ilmansuuntaan. (Yhtiöjärjestyksessä 2h+kt)

Korkeatasoinen ja moderni As Oy Tikkurilan Paletti säväyttää! Se kohoaa keskeiselle paikalle Kielotielle, Tikkurilan eloisaan ja monimuotoiseen keskustakortteliin, jossa urbaani elämä ja luonnonläheisyys kohtaavat.
Täällä on huomioitu modernin asujan tarpeet; hulppean kokoiset parvekkeet ovat valmiiksi lasitettuja, asuntojen ikkunapinnat ovat laajoja, autohalli on talon katutasossa ja valtaosa sen pysäköintipaikoista on sähkölatauspisteellä varustettuja. Asuntojen materiaalit ovat modernit ja tyylikkäät, kylppärit ovat kuin laadukkaimmissa hotellissa.
Palveluiden kirjo on kiitettävä. On kauppoja, kouluja, päiväkoteja, ravintoloita, juna-asema, kirjasto, apteekki, terveysasema ja paljon muuta. Eloisa Tikkurila on kehittyvä ja tiivis kaupunkikeskus, jossa kaikkea on ja kaikki on kätevästi kävelymatkan päässä.

Ennakkovaraa heti uusi ihana kotisi Tikkurilan Paletista!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla