Kohteen Jousenpuistonkatu 6 B66 tiedot

Huoneistotyyppi 4h + kt + s
Pinta-ala 122,0 m2
Taloyhtiö As Oy Tapiolan Eagle, Espoo
Myyntihinta 571 152 €
Velaton hinta 1 097 880 €
Yhtiölainan osuus 526 728 €
Neliöhinta 8999 €
Rahoitusvastike, vain korot 447 € / kk
Tontinlunastushinnanperuste 252 120 €
Hoitovastike 482 € / kk
Vesimaksu 20 € / kk / per hlö
Kerros 11/12
Keittiö
Kylpyhuone Laatoitetut; lattiassa näyttävä 60 x 60 laatta, seinässä n.30 x 60. Iso peili, jonka takana led-valot, seinä wc
Oma sauna Ei

asunnon esittely

Huikea 11. terassikoti – yhtiön valtavimmat parvekkeet/terassit. Ei muita huoneistoja tässä kerroksessa, jonne hissillä pääsevät vain B66 asukkaat; yksityinen porras/hissiaula! Henkeäsalpaavat maisemat. Upea pohjasuunnitelma. Kaksi isoa, pääosin lasitettua parveketta etelään ja länteen yht. 77,5 m2! Henkeäsalpaava kokonaisuus, vastaavia ei ole tarjolla!

Kuin kotka siivillensä nousee edustava, 12 -kerroksinen Tapiolan Eagle Jousenpuiston aukion tuntumaan, Urheilupuiston metroaseman viereen. Ainoa, Iso-Omena, Aalto yliopisto ovat muutaman metromatkaminuutin päässä. Urheilupuistossa löytyy kanavat liikuttaa itseään kunkin valitsemalla tavalla; siellä on Esport Center- sekä Esport Arena -liikuntakeskukset ja Metro Areenassa puolestaan tapahtuu niin urheilun kuin viihteen saralla. Monipuolisten sisäliikuntapaikkojen ohella on tietysti luonto, puistot, lenkkipolut ja merenrantakin pienen hölkän takana.

Keskellä alueen uutuuttaan hohkaavaa urbaaniutta olet kuitenkin kulttimaineen ansaitsevan vanhan Tapiolan vieressä. Iltalenkilläsi kävelet kenties Oravannahkatorin läpi kohti Viljo Revellin suunnittelemia Taskumattitaloja ja jatkat matkaasi kohti Silkkiniittyn laajoja vieheralueita. Kaikki tuo täysin miltei koskematonta, autenttista Tapiolaa.

Eagle on selkeän kaunis, pääjulkisivumateriaaliltaan valkobetonista tehty 12-kerroksinen asuinkerrostalo, joka kunnioittaa Tapiolan upeaa ja ajatonta arkkitehtuuria. Korttelilalueiden pihapiiri saadaan vehreän rauhalliseksi ilman autojen tuomaa levottomuutta, sillä autot pysäköidään Urheilupuiston omaan parkkihalliin.

Kauneus jatkuu sisälle sen koteihin, jotka ovat selkeitä, suurien ikkunapintojen ja näyttävien lasitettujen parvekkeiden asuntoja. Asunnot ovat avaria ja varustettu korkeatasoisilla tuotteilla, joiden lopulliseen valintaan voit luonnollisesti vaikuttaa. Tilojen toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita. Energiatehokkuus ei ole suunnittelutyön lisä, vaan vaatimus, jota edellytämme kaikelta rakentamiseltamme. Uskomme rakentamisen laatuun ja Tapiolan Eagle kuuluu Hausian 10 vuoden lisätakuun piiriin (märkätilat, vesikatot ja julkisivut). Joustava vuokra-/omistustontti
Ennakkovaraa omasi!

Ota yhteyttä

Sijainti kartalla