Yksiö

Niittykatu 11, 02200 Espoo

Ihastuttava pikku yksiö 3.kerroksessa! Sisustusmateriaalit ovat tyylikkäät Suuri parveke on valmiiksi lasitettu ja kuin yksi huone lisää. Keittiön kaapistot ovat korkeakiiltoa ja lattia valkolakattua tammiparkettia.

Niittykatu 7, 02200 Espoo

Uudehko ja ihastuttava pikku yksiö 3.kerroksessa! Sisustusmateriaalit ovat tyylikkäät Suuri parveke on valmiiksi lasitettu ja kuin yksi huone lisää. Keittiön kaapistot ovat korkeakiiltoa ja lattia

Kirkkojärventie 10, 02770 Espoo

Uudehko pikkukoti Espoon keskuksen sydämessä! Huoneiston sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattia on valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Varustukseen kuuluu integroitu astianpesukone ja mikro.

Puolikuu 2, 02210 Espoo

Olarin parhaalla paikalla moderni yksiö. Huoneistossa on lasitettu parveke ja näkymä ihastuttavalle sisäpihalle, keittiössä HTH:n korkeakiiltokaapistot, lattia valkolakattua tammiparkettia ja kylpyhuoneessa on modernit laatat.

Kirkkojärventie 10, 02770 Espoo

Uutta vastaava pikkukoti Espoon keskuksen sydämessä! Huoneiston sisustusmateriaalit ovat skandinaavisen vaaleat; lattia on valkolakattua tammiparkettia ja ruokapöydän katat kauniissa korkeakiiltokeittiössä. Varustukseen kuuluu integroitu astianpesukone ja